標題: 21/11 馬匹易廄/退役 [打印本頁]

作者: derossi16    時間: 21/11/2009 11:58 AM     標題: 21/11 馬匹易廄/退役

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_stablechange.asp?SelType=SCHR&selfile=20091121_000000_S_SCHR.xml[/iframe]
作者: Running    時間: 21/11/2009 11:59 AM

好樂韻終於都收檔:yyy: :kkkkk:
作者: dennis2299    時間: 21/11/2009 12:01 PM

好樂韻:eee:
作者: Man    時間: 21/11/2009 12:04 PM

好樂韻 初出熱門  之後一路都:kkkkk: :kkkkk:
作者: iamjack    時間: 21/11/2009 12:20 PM

好樂韻 ... 神仙落足心機去操 ... 經常親試 ... 可惜馬匹質素有限 ... :ppp:

善戰 ... 應該是歸隊性質 :jjjj:
作者: 馬俠    時間: 21/11/2009 12:26 PM

好樂韻:yyy: :yyy:
作者: 您睇我唔到    時間: 21/11/2009 12:38 PM

神仙近期真係好多哩類唔似樣o既馬
隻大法官完全冇料到,買過一次,好似:llll:
作者: 木奇異    時間: 21/11/2009 12:47 PM

好樂韻:kkkkk: :kkkkk:
作者: 君子    時間: 21/11/2009 01:05 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 21/11/2009 12:38 發表
神仙近期真係好多哩類唔似樣o既馬
隻大法官完全冇料到,買過一次,好似:llll:

其實都吾知搞野
有D馬就齋操年幾兩年...

有隻叫好旺寶 而家已經5歲 , 又停操左....
睇黎好快又要拜拜
作者: 櫻花    時間: 21/11/2009 01:07 PM

大法官  最短服役時間 馬房團體馬:ppp:
隻馬一睇就知係垃圾馬 霍利時 搵隻咁馬返來做團體馬 等於自拆招牌 :ooo:
作者: taxi2003    時間: 21/11/2009 01:08 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 21/11/2009 01:07 PM 發表
大法官  最短服役時間 馬房團體馬:ppp:
隻馬一睇就知係垃圾馬 霍利時 搵隻咁馬返來做團體馬 等於自拆招牌 :ooo:

短途馬咁既身型,日本都未去到咁:yyy: :yyy:
作者: 櫻花    時間: 21/11/2009 01:09 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 21/11/2009 01:05 PM 發表

其實都吾知搞野

睇黎好快又要拜拜

電子金麟  J布馬 一次都未出過:ppp:
齋當寵物咁 養:ooo:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/11/2009 02:14 PM

好彩兩隻退役馬都從未沾手~

善戰歸隊~~

光頭志班馬主完全唔忠心,先後有好爸爸,危險英駿轉走,而家連善戰都走埋,呢d馬全部都係上季已交代之馬...近排光頭志馬房又有內亂...我發覺呢個馬房有可能會步肥卓後塵~~
作者: 您睇我唔到    時間: 21/11/2009 03:08 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/11/2009 02:14 PM 發表
好彩兩隻退役馬都從未沾手~

善戰歸隊~~

光頭志班馬主完全唔忠心,先後有好爸爸,危險英駿轉走,而家連善戰都走埋,呢d馬全部都係上季已交代之馬...近排光頭志馬房又有內亂...我發覺呢個馬房有可能會步肥卓後塵~~

完全啦
話左自好爸爸後,哩系馬房從冇代表作,好似隱形咁,只係識落飛偷食
好彩幾個搵食大馬主照主,但最近仲要內亂,又俾人話歧視華人
唔步肥卓後塵都好快同老苗一樣:cccc:
作者: 您睇我唔到    時間: 21/11/2009 03:09 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 21/11/2009 01:05 PM 發表

其實都吾知搞野

睇黎好快又要拜拜

我上季同今季都中左好多次神仙初出馬陷阱:funk:
完全唔似以前作風
作者: 飛龍    時間: 21/11/2009 08:37 PM

神仙手新馬真係比以前差左多好:ccc:
作者: 帶來吉利    時間: 21/11/2009 08:41 PM

奧馬精神都重未退:ppp:
作者: 飛龍    時間: 21/11/2009 08:42 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 21/11/2009 08:41 PM 發表
奧馬精神都重未退:ppp:

但隻奧馬精神個樣真係唔似咁水馬:ccc:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0