標題: 友誼至上、鳥語花香分別勝出國泰航空香港一哩錦標預賽及短途錦標預賽 [打印本頁]

作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:02 PM     標題: 友誼至上、鳥語花香分別勝出國泰航空香港一哩錦標預賽及短途錦標預賽

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/news/news_2009112223499.htm[/iframe]
作者: 君子    時間: 22/11/2009 09:16 PM

我從未騎過一匹步幅如此大的馬,即使比牠更為高大的『神聖』(澳洲前馬王)也有所不及

咁誇張 :fff: :fff:
作者: iamjack    時間: 22/11/2009 09:17 PM

睇黎 ... 正賽 ... 我估 鳥語花香 應該都係白神父騎 :yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 22/11/2009 09:20 PM

友誼至上無憾啦...唔駛成日做級際賽配角,終於成為二級賽盟主~:zzz:
作者: timothyhin    時間: 22/11/2009 09:20 PM

2009年國泰航空香港國際賽事獲選馬匹名單,將於11月25日星期三下午6時15分在跑馬地馬場公佈。

仲有3日:fff:
作者: 君子    時間: 22/11/2009 09:20 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 22/11/2009 21:17 發表
睇黎 ... 正賽 ... 我估 鳥語花香 應該都係白神父騎 :yyy:

一定啦 :yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 22/11/2009 09:21 PM

好爸爸真係比佢操得番起:kkk: :kkk: :kkk:
作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:21 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 22/11/2009 09:16 PM 發表
我從未騎過一匹步幅如此大的馬,即使比牠更為高大的『神聖』(澳洲前馬王)也有所不及

咁誇張 :fff: :fff:

神父講到咁,仲唔係做場大龍鳳俾大家睇 :fff:  

都唔知有什麼好比
作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:21 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 22/11/2009 09:21 PM 發表
好爸爸真係比佢操得番起:kkk: :kkk: :kkk:

今場絕對不可信 :ooo:
作者: timothyhin    時間: 22/11/2009 09:22 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 22/11/2009 09:21 PM 發表

神父講到咁,仲唔係做場大龍鳳俾大家睇 :fff:  

都唔知有什麼好比

小野要all silent:fff:
伊神要蓮華龜:fff:

冇馬好揀啦:yyy:
作者: 西人堅    時間: 22/11/2009 09:24 PM

話時話, 有冇 all silent 之前跑轉彎果 d 片 睇睇 :yyy:
上場係勁 但真係有 d 問題
作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:24 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 22/11/2009 09:22 PM 發表

小野要all silent:fff:
伊神要蓮華龜:fff:

冇馬好揀啦:yyy:

仲有貓 ....... :yyy: :yyy:
作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:25 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 22/11/2009 09:24 PM 發表
話時話, 有冇 all silent 之前跑轉彎果 d 片 睇睇 :yyy:
上場係勁 但真係有 d 問題

佢跑開 1600 喎 ~ 其實
作者: iamjack    時間: 22/11/2009 09:26 PM

希望創惑今年再創奇蹟 ... 用梁家俊 ... 再次60賠樓上 ... 化不可能為可能 :yyy:

不過 , 先希望牠儘早康復 ... :sss:
作者: timothyhin    時間: 22/11/2009 09:27 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 22/11/2009 09:25 PM 發表

佢跑開 1600 喎 ~ 其實

我到依家都覺得佢只係費明頓特佳:ppp:
作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:29 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 22/11/2009 09:27 PM 發表

呢個亦都係其中一個可能性
作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:32 PM

影片

[iframe]http://www.australianracing.com/pages/replay/9.php[/iframe]

[iframe]http://www.racingvictoria.net.au/Racing/horse.aspx?horse_code=788066[/iframe]

對番賽日揀選賽事日前一日即 Friday

我睇過呢度保留3年的影片
作者: S.WEEK    時間: 22/11/2009 09:33 PM

但可以肯定場地太淋對佢影響好大
作者: 神鷹    時間: 22/11/2009 10:02 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 22/11/2009 09:27 PM 發表

如果要選飛左佢既原因
唔適應香港的環境唔知算唔算:yyy:
作者: asiadragon    時間: 22/11/2009 10:43 PM

杜利萊為此十分鼓舞。這是一場合乎理想的預賽,『好爸爸』向著下個月的大賽順利進發。」:yyy:

短途錦標..相信香港馬名額就唔多..
不外乎鳥語花香,蓮華,時尚??(預賽第三),創惑??(多血),無敵神駒???

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0