標題: 11/25 競賽事件報告 [打印本頁]

作者: yuricylau    時間: 25/11/2009 09:47 PM     標題: 11/25 競賽事件報告

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/RaceReportFull.asp[/iframe]
作者: iamjack    時間: 25/11/2009 10:03 PM

賽後獸醫應練馬師告東尼要求替「聖法理」進行內窺鏡檢查。獸醫報告,檢查結果顯示該駒的氣管內有很多血。

早段跑得太快了 ... :ppp:
作者: jintinc    時間: 26/11/2009 12:35 AM

梁家俊 , 蘇狄雄停3日

作者: 萬事盈    時間: 26/11/2009 12:38 AM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 25/11/2009 10:03 PM 發表
賽後獸醫應練馬師告東尼要求替「聖法理」進行內窺鏡檢查。獸醫報告,檢查結果顯示該駒的氣管內有很多血。

早段跑得太快了 ... :ppp:

隻馬嚮果邊贏馬都唔係咁跑ge:ccc:
作者: bondli    時間: 26/11/2009 12:43 AM

,「威利嘉」在「錢途光明」內側無路可上時收慢。其後,「威利嘉」未能望空,因而未能恰當施為

ha:ddd: :ddd: no need to 停賽:ffff: :ffff:
作者: kitchai1228    時間: 26/11/2009 12:54 AM

QUOTE:
原帖由 bondli 於 26/11/2009 12:43 AM 發表
,「威利嘉」在「錢途光明」內側無路可上時收慢。其後,「威利嘉」未能望空,因而未能恰當施為

ha:ddd: :ddd: no need to 停賽  :ffff:

我地既一哥咁都唔洗停賽:ppp:
作者: kitchai1228    時間: 26/11/2009 12:54 AM

跑過二百米處,「極品絲綢」在「精算拍檔」與「朝東飛駒」(柏寶)之間一度緊迫競跑,當時「朝東飛駒」起初被騎師轉向外跑,繼而被修正。小組告誡柏寶在類似情況下轉移跑線時必須小心。

柏寶擺明唔想比達少有位出黎:yyy: :yyy:
作者: 您睇我唔到    時間: 26/11/2009 01:03 AM

第八場:「財到得勝」改由柏威廉策騎。

:ggg: :ppp: :llll: :eee: :fff: :dddd: :iiii: :loveliness:

作者: asiadragon    時間: 26/11/2009 01:12 AM

梁家俊+蘇狄雄停賽..少左班本地彊:yyy: :yyy:
作者: 萬事盈    時間: 26/11/2009 01:13 AM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 26/11/2009 12:54 AM 發表
跑過二百米處,「極品絲綢」在「精算拍檔」與「朝東飛駒」(柏寶)之間一度緊迫競跑,當時「朝東飛駒」起初被騎師轉向外跑,繼而被修正。小組告誡柏寶在類似情況下轉移跑線時必須小心。

柏寶擺明唔想比達少 ...

差D輸我9K:ccc:
作者: 活力寶蹄    時間: 26/11/2009 01:53 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 26/11/2009 12:35 AM 發表
梁家俊 , 蘇狄雄停3日

又停..佢好似停左好多次..:ppp: :ppp:
作者: 帶來吉利    時間: 26/11/2009 02:19 AM

賴維銘
d騎法 成日都騎起隻馬 之後又收返留住
搞到上哂口

次次都冇停賽:rrr:
作者: 李澤楷    時間: 26/11/2009 09:55 PM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 26/11/2009 12:54 AM 發表

我地既一哥咁都唔洗停賽:ppp:

柏寶咁都唔停,滇仔又點會停?

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0