標題: 萬能駒打鞭是否咁大影響? [打印本頁]

作者: 金威    時間: 6/12/2009 07:45 PM     標題: 萬能駒打鞭是否咁大影響?

今次萬能駒終於贏番穿針引線了
梁家偉直路末段打鞭隻馬又好似去得幾勁

究竟這馬係特別受鞭?
還是因為不夠快後上反而更好?

假設這隻馬真的受鞭的話
以上次輸咁少, 打邊會否勝出?
作者: 櫻花    時間: 6/12/2009 10:31 PM

唔知 :ppp:
不過 今季啲華人騎師,好多場都令人疑惑,令人想起好多年前的做馬案.:ppp:
希望唔好又歷史重演,又拉一批華將,跟著華將又沒落:ooo:
作者: 西人堅    時間: 6/12/2009 10:55 PM

評分唔同偏差唔同 大家狀態又唔同 ....
講真 梁家偉 le 條x友 打 d 鞭有幾大力.....大家心照 :yyy:
唔好學埋 方駿輝 去做埋 le d on9 比較, 諗死自己
作者: taxi2003    時間: 6/12/2009 10:58 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 6/12/2009 10:31 PM 發表
不過 今季啲華人騎師,好多場都令人疑惑,令人想起好多年前的做馬案.:ppp:

係拉既第1個實有蘇狄雄:bbb: :bbb:
作者: 列高力    時間: 6/12/2009 11:03 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 6/12/2009 10:58 PM 發表

係拉既第1個實有蘇狄雄:bbb: :bbb:

飛神 :fff:
作者: Kris    時間: 6/12/2009 11:30 PM     標題: 回復 #3 西人堅 的帖子

如果馬有就唔打都會自己標上黎啦, 隻馬係冇就算拎支棍毆落去都係追唔到

都係唔好諗得咁複雜好, 好得閒咩:yyy:
作者: 冼馬田    時間: 6/12/2009 11:45 PM

向來都唔信打多兩鞭隻馬會上得勁0的,最緊要係隻馬有,個騎師再去幫隻馬,未必一定要打鞭
作者: 費蘭度托利斯    時間: 6/12/2009 11:53 PM

但係我見有d馬真係打一野會唔同d :ppp:
作者: jintinc    時間: 6/12/2009 11:54 PM

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 6/12/2009 11:53 PM 發表
但係我見有d馬真係打一野會唔同d :ppp:

太陽昇上季個第4:ooo: :ooo:
作者: kitchai1228    時間: 7/12/2009 02:41 AM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 6/12/2009 10:31 PM 發表

其實競賽小組都已經有睇實
可行既其中一個辦法就係告誡完個個騎師,
應該再一路跟進住,比個限期
睇下佢個段時候有冇再異樣
作者: 李澤楷    時間: 7/12/2009 10:58 AM

QUOTE:

個樣似係,鄭黎蘇蔡梁偉要小心d:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0