標題: 第3場睇到想死 [打印本頁]

作者: 您睇我唔到    時間: 13/12/2009 07:07 PM     標題: 第3場睇到想死

我今日入到場,就跑第2場,我就買了條2x3過第3場,兩場各3隻,頭場中了129.5蚊
之後第3場以為一定中硬啦,他媽 的,隔離條※※,仲沒開跑就講,齊歡唱無可能輸,除左慢閘,※,真係慢閘..
最慘o既係,跑第2魄力王我擒晚本來選好果3隻黎(牛精金星,魄力王,齊歡唱)
之後見到另一隻豐彩用蘇記覺得他想去馬,所以改左
,唉,跑第2第3果兩隻位置q423元,頭場129.5過關42.3倍+餘蚊剛好無了6000蚊,吐血:ccc:

今日差唔多場場贏,可惜,贏返黎果d,唔夠我買馬d錢多:ccc: ,都仲係要輸200

今日白德民真係勁,老2,抽外檔開始,注定冇運行
自由好居然同爆冷一齊返黎,真失望,好似兩隻馬同果班馬有段距離咁,爆冷真係老啦
好先生真係同閒話一句有幾個馬位距離,返去跑1600啦
蓮華生輝,好爸爸真係勁,鳥語花香未慣1600
今日冇信好利威,唉:sss:
作者: 君子    時間: 13/12/2009 07:10 PM

唯有下次繼續努力啦 :gggg: :gggg:
作者: 阿仙奴    時間: 13/12/2009 07:11 PM

閒話已經盡力啦
鳥語差100米力:ppp:
同一世界就輸檔一定要留
不過已經跑到一絕喇!
作者: 神之子    時間: 13/12/2009 07:14 PM

白神父又一開始就受到神既祝福,一早注定輸啦,神力無法頂:iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii:
作者: 您睇我唔到    時間: 13/12/2009 07:19 PM

爆冷老+衰檔+過早發力
閒話一句真係差少少,不過白德民轉灣時用上年爆冷一樣,俾人萬千景像封住,今次好彩博入面有位
鳥語花香,好比當年好利威一樣,"達"唔著,睇佢有力接好爸爸手
蓮華生輝果場贏左成場都咁high.氣氛超勁,如果烏語花香要同佢掙速3冠
佢都係去日本跑高松宮(或今年金莎軒)再去新加坡吧
:cccc: 唉
作者: 櫻花    時間: 13/12/2009 07:41 PM

爆冷  大摩係多個訪問都強調隻馬年紀已經唔細唔一定贏(我覺得佢暗示隻馬會輸),佢講得太多不似作假,所以我都飛左佢:ppp:
作者: kitchai1228    時間: 13/12/2009 09:23 PM

最後一次信爆冷,睇黎今次之後可以真正飛得
跑黎完全唔係上年個隻
作者: 您睇我唔到    時間: 13/12/2009 09:30 PM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 13/12/2009 09:23 PM 發表
最後一次信爆冷,睇黎今次之後可以真正飛得
跑黎完全唔係上年個隻

本地賽未飛得
女皇盃唔洗理佢
今日出圈,己經冇上兩年果種馬王feel
作者: kitchai1228    時間: 13/12/2009 10:01 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 13/12/2009 09:30 PM 發表

本地賽未飛得
女皇盃唔洗理佢
今日出圈,己經冇上兩年果種馬王feel

講得岩,後浪推前派
睇今日閒話一句已經肯定邊隻先係香港新一代長途王(暫時)

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0