標題: 有關「鴻霸之星」的研訊 [打印本頁]

作者: derossi16    時間: 24/12/2009 04:56 PM     標題: 有關「鴻霸之星」的研訊

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009122423909.htm[/iframe]
作者: jintinc    時間: 24/12/2009 04:58 PM

小組告誡他們,除了坐騎的練馬師或馬主之外,他們不應與任何其他人士討論有關坐騎的具體事宜。:fff: :fff:
作者: asiadragon    時間: 24/12/2009 05:00 PM

停五日:lll:

一如當日賽後報告所述,見習騎師蘇狄雄曾於何良在場下作出了證供。小組確定,在賽事的出賽馬匹名單公佈後,見習騎師楊明綸與蘇狄雄曾就各自的坐騎在各場賽事中的機會進行討論,包括在陣上可能佔取的位置。小組確定,兩人乃於賽馬日之前在見習騎師宿舍內進行有關討論。:fff:
作者: 神鷹    時間: 24/12/2009 05:05 PM

有親蘇狄雄放頭馬既事步速都特別古怪:yyy:
錢程萬里,五代同堂單野先唔講,最近都算係琴晚尾場隻輕越直前
極慢步速都無人中間跟住上,後尾全場隻隻馬LAST都跑22秒咁濟:yyy:
作者: jintinc    時間: 24/12/2009 05:08 PM

QUOTE:
原帖由 神鷹 於 24/12/2009 05:05 PM 發表
有親蘇狄雄放頭馬既事步速都特別古怪:yyy:
錢程萬里,五代同堂單野先唔講,最近都算係琴晚尾場隻輕越直前
極慢步速都無人中間跟住上,後尾全場隻隻馬LAST都跑22秒咁濟:yyy:

仲有封面果次真係:kkk: :kkk:
作者: 魚仔餅    時間: 24/12/2009 05:09 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 24/12/2009 05:08 PM 發表

仲有封面果次真係:kkk: :kkk:

等同自殺:zzz:
作者: 神鷹    時間: 24/12/2009 05:16 PM

QUOTE:
原帖由 魚仔餅 於 24/12/2009 05:09 PM 發表

等同自殺:zzz:

都係唔第一次咁做....銀鷹無記錯都都咁樣:ddd:
作者: 李澤楷    時間: 24/12/2009 05:58 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 24/12/2009 04:58 PM 發表
小組告誡他們,除了坐騎的練馬師或馬主之外,他們不應與任何其他人士討論有關坐騎的具體事宜。:fff: :fff:

good point,
即係唔可以公佈,方生佢地又敗一仗:zzz: :yyy:
作者: 櫻花    時間: 24/12/2009 08:05 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 24/12/2009 05:58 PM 發表

good point,
即係唔可以公佈,方生佢地又敗一仗:zzz: :yyy:

但証明左 方生 推論正確,班友仔 真係係到玩團隊(岩唔岩得唔得就問馬會,馬會話可以就可以唔可以就唔可以,個遊戲係馬會搞,我們只可以擇玩和唔玩).
仲有 楊明綸 誠信真係好有問題,上次就講大話明明有鞭就話跌左,今次又話沒有留心聽策騎指示,意圖狡辯推卸責任:uuu:

作者: 李澤楷    時間: 24/12/2009 08:23 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 24/12/2009 08:05 PM 發表

但証明左 方生 推論正確,班友仔 真係係到玩團隊(岩唔岩得唔得就問馬會,馬會話可以就可以唔可以就唔可以,個遊戲係馬會搞,我們只可以擇玩和唔玩).
仲有 楊明綸 誠信真係好有問題,上次就講大話明明有鞭就話跌 ...

佢成日話咩南非幫法國幫澳洲幫啦:zzz:
作者: 櫻花    時間: 24/12/2009 08:32 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 24/12/2009 08:23 PM 發表

佢成日話咩南非幫法國幫澳洲幫啦:zzz:

嗰啲係猜測(雖然多數都係事實:ppp: ), 但今次証據確鑿.
作者: 翼    時間: 24/12/2009 10:17 PM

:yyy: 上次講大話,今次就拉馬
作者: kitchai1228    時間: 24/12/2009 10:57 PM

抵罰啦...冇誠信可言:rrr:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0