標題: 馬匹易廄/退役 29/12/2009 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 29/12/2009 04:25 PM     標題: 馬匹易廄/退役 29/12/2009

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_stablechange.asp?SelType=SCHR&selfile=20091229_000000_S_SCHR.xml[/iframe]
作者: 李澤楷    時間: 29/12/2009 04:27 PM

堅wo:fff:
作者: 金威    時間: 29/12/2009 04:30 PM

二隻好馬

咁就退役了
作者: souphen    時間: 29/12/2009 04:33 PM

QUOTE:
原帖由 金威 於 29/12/2009 04:30 PM 發表
二隻好馬

咁就退役了

馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:- :fff: :fff:

你wow左啦 :yyy:

雖然去左蘇paul度同退役都 :fff: ....
作者: 金威    時間: 29/12/2009 04:38 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 29/12/2009 04:33 PM 發表

馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:- :fff: :fff:

你wow左啦 :yyy:

雖然去左蘇paul度同退役都 :fff: ....

隻眼細得濟
:fff:
睇唔倒
呵呵
這二隻上都係大熱門輸左
作者: 西人堅    時間: 29/12/2009 08:02 PM

經過正本淫心之後
轉去 佢度又悲唔曬 wor :yyy:
作者: kitchai1228    時間: 29/12/2009 10:49 PM

耀目同正本仁心,
對Paul有信心
作者: leavemealone    時間: 29/12/2009 10:52 PM

友誼至上都證明paul so係有料.....光頭志個勢真係唔多掂,新馬無邊隻有料到,舊馬唔係好多分在手...加埋佢鍾意買果d歐洲中長途貨....加埋香港賽程唔就呢批馬...前景堪虞
作者: PrettyIvy    時間: 29/12/2009 11:27 PM     標題: 回復 #8 leavemealone 的帖子

光頭志開倉時曾經話過"3季內可以當冠軍練馬師" !!! :yyy: :yyy: :yyy:
作者: leavemealone    時間: 30/12/2009 12:03 AM

QUOTE:
原帖由 PrettyIvy 於 29/12/2009 11:27 PM 發表
光頭志開倉時曾經話過"3季內可以當冠軍練馬師" !!! :yyy: :yyy: :yyy:

我覺得佢操隻馬狀態可以好勁....佢d馬普遍fit果陣又上色,個身立到好實偏瘦......但多數一鋪清,2鋪唔多...3鋪直頭好少見....
同埋我覺得佢買d馬會唔會唔多岩香港呢個環境...
不過當年paul so都試過沉一沉...可能呢次重整旗鼓,摸熟香港賽事模式會幫到佢.....出面有人話佢差過卓普咸..我又唔係咁睇,卓生果種做法完全唔係香港賽事模式,而薜達志始終成績好過,希望佢改善下la....
作者: 李澤楷    時間: 30/12/2009 12:06 AM

QUOTE:
原帖由 leavemealone 於 30/12/2009 12:03 AM 發表

我覺得佢操隻馬狀態可以好勁....佢d馬普遍fit果陣又上色,個身立到好實偏瘦......但多數一鋪清,2鋪唔多...3鋪直頭好少見....
同埋我覺得佢買d馬會唔會唔多岩香港呢個環境...
不過當年paul so都試過沉一沉... ...

卓生當年點樣將授權遠征法國處理手法可以他真係:yyy:
作者: PrettyIvy    時間: 30/12/2009 12:13 AM     標題: 回復 #10 leavemealone 的帖子

薜達志成績係好過,不過失去左好爸爸的薛達志,
目前的成績竟然拍住好爸爸的前練馬師 !!! :eee:
作者: leavemealone    時間: 30/12/2009 12:18 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 30/12/2009 12:06 AM 發表

卓生當年點樣將授權遠征法國處理手法可以他真係:yyy:

授權馬主好似無再支持肥卓....
作者: 李澤楷    時間: 30/12/2009 12:20 AM

QUOTE:
原帖由 leavemealone 於 30/12/2009 12:18 AM 發表

授權馬主好似無再支持肥卓....

呢個就唔知,但好肯定肥卓練馬:rrr: :zzz: .
都係關心西布朗又有冇得升過啦:fff:
作者: leavemealone    時間: 30/12/2009 12:39 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 30/12/2009 12:20 AM 發表

呢個就唔知,但好肯定肥卓練馬:rrr: :zzz: .
都係關心西布朗又有冇得升過啦:fff:

西布朗升班我睇無問題

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0