標題: 1月5日試閘結果 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 5/1/2010 12:46 PM     標題: 1月5日試閘結果

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/btresult.asp?date=05/01/2010&batchNo=1#b1[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 5/1/2010 12:48 PM

今次都有唔少不及格..包括怡喜:ppp:
喜萬家好明顯出閘:yyy:
大摩果兩隻真係純試閘..:ppp:
作者: 馬俠    時間: 5/1/2010 01:00 PM

威利旺旺  係咁騎

利好有事??
作者: Running    時間: 5/1/2010 01:02 PM     標題: 回復 #3 馬俠 的帖子

即係話隻馬仲未得:yyy:

可能要減返幾廿分先有競爭力:yyy:
作者: 櫻花    時間: 5/1/2010 01:07 PM

智友 全程搵馬"哩埋",  如果運氣好啲唔好遇到超強對手 下場出賽 郭爾達 開齋馬.
金獅威將 愈跑愈差1600米試閘通常慢步速前走有啲實力都應該帶到,推住走都被二隻後追馬過,真係唔多滿意:ppp:

作者: 您睇我唔到    時間: 5/1/2010 01:13 PM

韋達真叻仔:funk: 仲有福勝滿載:funk:
作者: taxi2003    時間: 5/1/2010 01:26 PM

奪寶直路拖番住都頂到後面成堆要推,越操越好了:jjjj: :jjjj:
作者: kewell    時間: 5/1/2010 02:43 PM

分秒傳奇 reli quite good =]
作者: uidiot    時間: 5/1/2010 02:51 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 5/1/2010 01:07 PM 發表
智友 全程搵馬"哩埋",  如果運氣好灟囍n遇到超強對手 下場出賽 郭爾達 開齋馬.
金獅威將 愈跑愈差1600米試閘通常慢步速前走有纗磥O都應該帶到,推住走都被二隻後追馬過,真係唔多滿意:ppp:

I think 金獅威將 is ok wor...much better than 威利旺旺, which was ridden as if it was a real race...
作者: 帶來吉利    時間: 6/1/2010 01:08 AM

金獅威將 跟得太前 不過最後都比人追過
有d失望...霍利時對隻馬太急進

我愛您 不過不失 唔夠集中

有莊有閑,歡樂繽紛  真係大把在手
作者: 奧運精神    時間: 6/1/2010 07:26 AM

估唔到 加州首長 第尾 :ddd:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0