標題: 柏威廉因為女朋友有喜唔續約 [打印本頁]

作者: 希比    時間: 7/1/2010 07:19 AM     標題: 柏威廉因為女朋友有喜唔續約

女友有喜柏威廉唔續約 07/01/2010

在港開始走紅的柏威廉為愛情而作出犧牲,這位澳洲年輕好手因女友懷有身孕,決定在下月一日約滿後不再續約,並會偕同女友Jessica返國發展。

柏威廉上季尾挾西澳洲冠軍之名而臨,當時只作四日客串,並無頭馬交出。

今季正式在港擔任公司騎師,柏威廉原本星運平平,

直至近期跟鄉里蔡約翰擦出火花,其頭馬數字開始節節上升,

他既試過於上月六日大演帽子戲法,亦曾在上月中開始連勝四日,

迄今累積10場頭馬居於騎師榜中游位置,當中約三分之二頭馬由蔡約翰提供,至於其開齋馬「千萬福星」則出自沈集成馬房。

柏威廉
回國發展不愁寂寞

本來柏威廉已向馬會申請續牌,惟最近其女友Jessica宣布有喜,柏威廉在事業與愛情之間選擇後者,決定約滿後不再留港,兩口子稍後將結伴重返澳洲。

年僅23歲的柏威廉前年登上西澳洲冠軍騎師寶座,以其叫座力,返國後肯定不愁寂寞。
作者: 春田花花幼稚園    時間: 7/1/2010 07:35 AM

最開心係韋達:jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 7/1/2010 09:51 AM

恭喜柏威廉:gggg:
作者: 西人堅    時間: 7/1/2010 10:08 AM

咁樣比伊神掃走左佢 :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:

雖然係發生好事 :fff:
作者: 李澤楷    時間: 7/1/2010 10:15 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 7/1/2010 10:08 AM 發表
咁樣比伊神掃走左佢 :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:

雖然係發生好事 :fff:

唔係wo,係3個月掃唔走之後有一日支持wo:fff:
作者: 馬俠    時間: 7/1/2010 10:19 AM

難得有些少有好感 又要走

不過恭喜晒 做爸爸啦:fff:
作者: 西人堅    時間: 7/1/2010 10:20 AM     標題: 回復 #5 李澤楷 的帖子

肯定曲 la 佢條友 :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 7/1/2010 10:38 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 7/1/2010 10:20 AM 發表
肯定曲 la 佢條友 :yyy:

曲都差不多次次靈............好危險:llll:
作者: kitchai1228    時間: 7/1/2010 10:51 AM

恭喜哂:gggg:
作者: yuricylau    時間: 7/1/2010 12:18 PM

Congratulation~:gggg: :gggg:
作者: 木奇異    時間: 7/1/2010 12:59 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 7/1/2010 07:35 AM 發表
最開心係韋達:jjjj:

冇分別既
有柏威廉蔡生D實力馬咪又係走哂去韋達度 :lll:
柏威廉係騎D韋達唔騎既馬之嘛 :jjjj:
作者: jintinc    時間: 7/1/2010 01:01 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 7/1/2010 12:59 PM 發表

冇分別既
有柏威廉蔡生D實力馬咪又係走哂去韋達度 :lll:
柏威廉係騎D韋達唔騎既馬之嘛 :jjjj:

最開心係德叔先o岩:jjjj: :jjjj:
作者: 您睇我唔到    時間: 7/1/2010 01:27 PM

佢女友12月黎,佢就開始係咁贏馬:fff:
鄉土仲有人叫佢睇住女友,小心俾神仙...:fff:
作者: 魚仔餅    時間: 7/1/2010 01:58 PM

恭喜哂:loveliness:
作者: jintinc    時間: 7/1/2010 01:59 PM

恭喜:gggg: :gggg:
作者: 希比    時間: 7/1/2010 06:24 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 7/1/2010 01:27 PM 發表
佢女友12月黎,佢就開始係咁贏馬:fff:
鄉土仲有人叫佢睇住女友,小心俾神仙...:fff:

照計佢條女都係廿歲出頭,會唔會吼比佢大一倍既老蔡呀.....:fff:
作者: dennis2299    時間: 7/1/2010 06:26 PM

威廉仔:zzzzzzzzz: 希望你有機會番黎香港客串:jjjj:
作者: 萬事盈    時間: 7/1/2010 09:18 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 7/1/2010 06:26 PM 發表
威廉仔:zzzzzzzzz: 希望你有機會番黎香港客串:jjjj:

佢返去不如叫夏輝過黎丫:fff:
作者: taxi2003    時間: 7/1/2010 09:21 PM

QUOTE:
原帖由 希比 於 7/1/2010 06:24 PM 發表

照計佢條女都係廿歲出頭,會唔會吼比佢大一倍既老蔡呀.....:fff:

難道係神仙既??:fff: :fff:
作者: 李澤楷    時間: 7/1/2010 09:25 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 7/1/2010 09:21 PM 發表

難道係神仙既??:fff: :fff:

......最近係咁合作唔通:ddd:
作者: 您睇我唔到    時間: 7/1/2010 09:37 PM

QUOTE:
原帖由 希比 於 7/1/2010 06:24 PM 發表

你冇睇鄉土講咩咩?係用..黎換..:fff: 懂嗎
作者: horsefai    時間: 8/1/2010 01:39 AM

咁唔知神仙會搵邊個代佢冷殺手個位呢

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0