標題: 1月13日報名表 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 7/1/2010 02:09 PM     標題: 1月13日報名表

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 莫問我是誰    時間: 7/1/2010 02:45 PM

有無攪錯..一月盃無極品絲綢,唔係爭完百萬金,再跑香港經典一哩咩~
作者: timothyhin    時間: 7/1/2010 03:07 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/1/2010 02:45 PM 發表
有無攪錯..一月盃無極品絲綢,唔係爭完百萬金,再跑香港經典一哩咩~

衝鋒槍搞咁多野搵埋柏寶唔係拎黎比同倉殺呀:lll: :lll:
況且我都唔睇好佢贏到衝鋒槍:ddd:
作者: 莫問我是誰    時間: 7/1/2010 03:11 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 7/1/2010 03:07 PM 發表

衝鋒槍搞咁多野搵埋柏寶唔係拎黎比同倉殺呀:lll: :lll:
況且我都唔睇好佢贏到衝鋒槍:ddd:

唔同心水喎..方仔三仔,我比較喜歡真叻仔,前快活谷馬王~:yyy: 到而家為止,跑谷草仲係未脫前四名...真係愛駒~:aaa:

而且上季,柏寶都可以因為一隻零距離而唔騎衝鋒槍,上季一月盃衝鋒槍變左幫柏寶護駕~~:zzz:
作者: timothyhin    時間: 7/1/2010 03:19 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/1/2010 03:11 PM 發表

唔同心水喎..方仔三仔,我比較喜歡真叻仔,前快活谷馬王~:yyy: 到而家為止,跑谷草仲係未脫前四名...真係愛駒~:aaa:

而且上季,柏寶都可以因為一隻零距離而唔騎衝鋒槍,上季一月盃衝鋒槍變左幫柏寶護駕~~:zzz:

零距離當時仲比人講緊勁過花好月圓:ppp:
衝鋒槍都只係讓磅輸比怡勝同花好月圓:ddd:

平磅都輸比真叻仔除左我同小野發功根本無咩可能:hhh:
作者: dennis2299    時間: 7/1/2010 04:50 PM

秘密行動大戰方仔3隻:yyy: ??
作者: 希比    時間: 7/1/2010 06:31 PM

三班1650 金添好運 對 綠色駿駒 對 沙貝利,另一組水準低到:yyy:
作者: kitchai1228    時間: 8/1/2010 01:05 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/1/2010 03:11 PM 發表

真叻仔好忠心...係驚佢跑唔番,可以信埋呢場

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0