標題: 沈卓盈呀唔係~沈振盈 [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 9/1/2010 12:23 AM     標題: 沈卓盈呀唔係~沈振盈

有冇人有拎三料王睇?呢排無啦啦多左個沈振盈專欄,介紹佢果0的前言好七,又話乜「金錢博奕遊戲0既高手」「以陰謀論因素計數」之流,又整到好似懶係人地日曆通勝版面咁,:ccc: 搞到我覺得呢個沈振盈好似神棍咁,內文?都廢撚事睇了。

我冇睇開財經台,又冇錢玩股票,唔知佢評股如何。不過呢個咁0既框框,搞到好似0的呃神騙鬼野咁,三料王一大敗筆。:rrr:
作者: 萬事盈    時間: 9/1/2010 12:26 AM

混吉專欄?:yyy:
作者: 贏馬人    時間: 9/1/2010 12:30 AM

廢料、流料、肥田料:zzz: :zzz:
都係當笑料算:fff: :fff:
作者: 冼馬田    時間: 9/1/2010 01:01 AM

其實應該整0的六合彩經,同0的白小姐抗衡0下﹗
作者: 長毛    時間: 9/1/2010 01:21 AM

沈大師 wor ... you dont know ?
He is god level guy ..
作者: 列高力    時間: 9/1/2010 02:13 AM

一提沈卓盈
一定有2張圖出現:fff:
作者: thankheavens    時間: 9/1/2010 07:24 AM

堅哥有句話很正確

當早上做的節目不是沈卓盈姐姐的上學ICU

而是沈振盈分析一下後市去向教師拉阿叔賭錢

香港就來 猩猩打飛機 ---- 玩撚猿
作者: lovexjapan08    時間: 9/1/2010 09:59 AM

沈卓盈=鋼管美女
作者: 西人堅    時間: 9/1/2010 10:42 AM     標題: 回復 #1 冼馬田 的帖子

:iiiii: 沈振盈 跟 :iiiii: peter wong 及 :iiiii: 伊路伊 是同級的 :iiiii: :iiiii: :iiiii:
佢地勁過 通勝 :zzz: :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 9/1/2010 11:05 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 9/1/2010 10:42 AM 發表
:iiiii: 沈振盈 跟 :iiiii: peter wong 及 :iiiii: 伊路伊 是同級的 :iiiii: :iiiii: :iiiii:

三分天下:fff:

股,波,馬:fff:
作者: taxi2003    時間: 9/1/2010 11:23 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 9/1/2010 11:05 AM 發表

三分天下:fff:

股,波,馬:fff:

伊神係十項全能:fff: :fff:
作者: 魚仔餅    時間: 9/1/2010 02:18 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 9/1/2010 11:23 AM 發表

伊神係十項全能:fff: :fff:

伊神能人所不能:lll:
作者: Kris    時間: 9/1/2010 02:25 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 9/1/2010 10:42 AM 發表

你地誤解左大師啦, 大師D分析永遠講早左2, 3個月ga, 睇佢同張福元一樣, 係睇分析唔係睇貼士ga.:iiiii:

佢老友黃偉康就真係大明燈啦, 一隻華南城累死佢
作者: 神鷹    時間: 10/1/2010 02:37 AM

仲有東方個個好似叫咩李星塘..卜象黎估賽果既,佢既膽仲勁過有線燈膽,熱門都被佢燈死埋:ggg:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0