標題: 五港馬報跑杜拜大賽 [打印本頁]

作者: derossi16    時間: 15/1/2010 12:52 AM     標題: 五港馬報跑杜拜大賽

馬 圈 動 態 : 五 港 馬 報 跑 杜 拜 大 賽

今 年 3 月 27 日 於 杜 拜 美 丹 馬 場 舉 行 的 杜 拜 世 界 盃 日 賽 事 , 首 輪 報 名 已 截 止 , 共 有 五 匹 港 馬 報 名 參 戰 , 摩 廐「 閒 話 一 句 」 同 時 報 膠 沙 2000 米 的 杜 拜 世 界 盃 及 草 地 1800 米 免 稅 店 盃 , 而 何 廐「 好 先 生 」 亦 報 名 參 加 免 稅 店 盃 。

另 外 , 「 同 一 世 界 」 和 「 鳥 語 花 香 」 一 對 摩 廐 馬 , 雙 雙 報 名 參 加 膠 沙 1200 米 一 級 賽 金 莎 軒 錦 標 , 以 及 草 地 1200 米 直 路 三 級 賽 Al Quoz 短 途 錦 標 。 反 而 世 界 草 地 短 途 馬 王 姚 廐 「 蓮 華 生 輝 」 由 於 幕 後 不 欲 愛 駒 跑 三 級 賽 , 所 以 只 報 名 參 加 金 莎 軒 錦 標 , 但 即 使 獲 邀 上 陣 , 是 否 會 成 行 出 戰 膠 沙 地 也 成 疑 問 。
作者: 您睇我唔到    時間: 15/1/2010 12:56 AM

好少喔,照咁睇到時睇怕一隻都冇
作者: 馬俠    時間: 15/1/2010 01:05 AM

跑先算啦 :ooo:
作者: 細B    時間: 15/1/2010 12:26 PM

:ooo: 滴晒汗....到時咪又係一隻都冇:yyy:
作者: Person    時間: 15/1/2010 04:18 PM

免 稅 店 盃幾時變咗1800 米?
作者: yuricylau    時間: 15/1/2010 04:57 PM

QUOTE:
原帖由 Person 於 15/1/2010 04:18 PM 發表
免 稅 店 盃幾時變咗1800 米?

今年轉新馬場...路程都變埋
作者: 魚仔餅    時間: 15/1/2010 05:00 PM

到時又係唔去:kkkk:
作者: yuricylau    時間: 15/1/2010 05:02 PM

首輪都係得5隻:ppp:
作者: 帶來吉利    時間: 15/1/2010 07:29 PM

最後咪又係唔跑

好先生 更加得個報字
作者: Person    時間: 15/1/2010 07:33 PM     標題: 回復 #6 yuricylau 的帖子

咁仲係咪亞洲一哩挑戰賽既其中一關
作者: yuricylau    時間: 15/1/2010 07:57 PM

QUOTE:
原帖由 Person 於 15/1/2010 07:33 PM 發表
咁仲係咪亞洲一哩挑戰賽既其中一關

仲係
作者: dennis2299    時間: 15/1/2010 08:47 PM

同一世界會唔會考慮下呢 , 香港短途三冠一定比烏語花香嬴哂:ppp:
作者: Person    時間: 17/1/2010 08:17 PM     標題: 回復 #12 dennis2299 的帖子

我念以大摩既性格隻烏語花香應主攻一哩,唔會走去跑短途lo
作者: Person    時間: 17/1/2010 08:19 PM

閒話一句如果真係跑杜拜世界盃就正了
作者: 阿源    時間: 17/1/2010 09:30 PM

閒話一句如果真係去杜拜,應該會跑免稅盃千八
作者: Man    時間: 17/1/2010 10:28 PM

希望唔好得個講字啦:ppp: :ppp:
作者: Person    時間: 18/1/2010 01:12 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 17/1/2010 09:30 PM 發表
閒話一句如果真係去杜拜,應該會跑免稅盃千八

閒話2000應好過1800,但膠沙地閒話未跑過唔知得唔得,所以跑世界盃有啲冒險,跑1800就穩陣,如果佢跑免稅店都好大機會嬴(不過要睇下有咩對手),但如果真係嬴咗,大摩會唔會改變念頭4月跑冠軍一哩唔跑女皇盃,然後再跑安田:eee: (因為大摩可能想嬴曬衣3關亞洲一哩挑戰賽,創造歷史):yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0