標題: 幸運駿駒要人道毀滅 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 17/1/2010 10:24 AM     標題: 幸運駿駒要人道毀滅

[iframe]http://www.singtao.com/yesterday/rac/0116no06.html[/iframe]
作者: lovexjapan08    時間: 17/1/2010 01:02 PM

馬會會唔會頒個特別獎俾佢呢
作者: jl312    時間: 17/1/2010 06:53 PM

:ooo: :ooo: :ooo: 所以話, D馬响唔同練馬師手上, 真係有唔同遭遇......

石強堅持用時間同心機去對抗腳患, 告仔就決心用手術根治.......可惜事與願遺

冇話對與錯, 因為隻馬腳患真係幾重, 退役係遲早事, 可惜D就係要人道毀滅:kkkk: :kkkk: :kkkk:
作者: 您睇我唔到    時間: 17/1/2010 07:06 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 17/1/2010 06:53 PM 發表
:ooo: :ooo: :ooo: 所以話, D馬响唔同練馬師手上, 真係有唔同遭遇......

石強堅持用時間同心機去對抗腳患, 告仔就決心用手術根治.......可惜事與願遺

冇話對與錯, 因為隻馬腳患真係幾重, 退役係遲早 ...

但佢係雄馬,唔操得,日日咁企,日日食,愈黎愈大舊,咪會加劇腳傷
作者: 自由雨滇行    時間: 17/1/2010 07:09 PM

應該試下轉去吳定強睇下點......
當年必全勝都救得返
作者: Kris    時間: 17/1/2010 07:23 PM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 17/1/2010 07:09 PM 發表
應該試下轉去吳定強睇下點......
當年必全勝都救得返

如果閹左都話好似京城之寶咁等下遮, 雄馬為左配種價值冇咁多時間去等
作者: 飛龍    時間: 18/1/2010 04:12 AM

本地短途泥地王「幸運駿駒」:ooo:
作者: hkcmlawrence    時間: 18/1/2010 09:13 AM

始終冇機會同電光能源係泥地片番場
其實大家覺得跑泥1200邊隻高d?
作者: 幸運駿駒    時間: 20/1/2010 12:02 AM

原來是真的 :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 阿源    時間: 20/1/2010 03:39 PM

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 18/1/2010 09:13 AM 發表
始終冇機會同電光能源係泥地片番場
其實大家覺得跑泥1200邊隻高d?

我覺得幸運駿駒高D,同樣係泥場賽,對手都差唔多,一來幸運駿駒贏過另一隻泥場好手新力高,
二來覺得幸運駿駒贏馬姿態輕鬆d.

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0