標題: 1月25日評分變動摘要(雅雪加13分,傾力之城加12分,勇敢小子加9分) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 25/1/2010 02:51 PM     標題: 1月25日評分變動摘要(雅雪加13分,傾力之城加12分,勇敢小子加9分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: iamjack    時間: 25/1/2010 02:52 PM

海豚動力 話咁快已經減到5班 :ddd:
作者: asiadragon    時間: 25/1/2010 02:56 PM

勇敢小子 92分...畀想像中加得多..看來評分員都想隻馬跑 Derby:fff:
威利旺旺加4分.陽明好好減一分..
金獅威將 103分..:lll:..蝕21分跑第2..輸3個馬位左右..加8分都可以接受
新力勁 118分..
國寶..3班見
譜出彩虹..:ooo: :ooo:
我愛您:lll:
作者: 莫問我是誰    時間: 25/1/2010 02:59 PM

陽明好好減一分..又有錢收,又有分減..真係著數啦~:yyy:
作者: dennis2299    時間: 25/1/2010 03:01 PM

雅雪:ccc:
作者: souphen    時間: 25/1/2010 04:06 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/1/2010 02:59 PM 發表
陽明好好減一分..又有錢收,又有分減..真係著數啦~:yyy:

不過諗返都幾正路 , 本來咁高分 , 今場輸比隻締造美麗都有唔少距離 , 減返1分正路 :zzz:

其他馬本來就蝕好多分跑 , 所以都唔洗加減 :lll:
作者: 帶來吉利    時間: 26/1/2010 12:10 AM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 25/1/2010 16:06 發表

不過諗返都幾正路 , 本來咁高分 , 今場輸比隻締造美麗都有唔少距離 , 減返1分正路 :zzz:

其他馬本來就蝕好多分跑 , 所以都唔洗加減 :lll:

一早估佢留住跑
1600都第2
隻馬 真係夠忠心 不過1200必定最好

下場1800如果排外檔 可能大敗

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0