標題: 2月7日賽後報告 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 7/2/2010 02:12 PM     標題: 2月7日賽後報告

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/raceReportFull.asp?date=2/7/2010[/iframe]
作者: 馬俠    時間: 7/2/2010 02:25 PM

。「福至心靈」出閘笨拙,導致騎師湯智傑在一段短途程上右腳脫出腳踏。:ooo:
作者: taxi2003    時間: 7/2/2010 04:35 PM

賽後,獸醫應練馬師苗禮德要求替「科研精英」進行內窺鏡檢查,獸醫報告,內窺鏡檢查顯示「科研精英」的氣管內有很多膿痰。

有痰都第3,輸得唔抵呀:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 莫問我是誰    時間: 7/2/2010 04:55 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 7/2/2010 04:35 PM 發表
賽後,獸醫應練馬師苗禮德要求替「科研精英」進行內窺鏡檢查,獸醫報告,內窺鏡檢查顯示「科研精英」的氣管內有很多膿痰。

有痰都第3,輸得唔抵呀:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:

唔係咁變態呀~:funk:

難怪佢輸比好歌啦...原來只係勁勇士回落左.....
作者: 莫問我是誰    時間: 7/2/2010 04:56 PM

後獸醫檢查「高飛飛」,內窺鏡檢查顯示該駒的氣管內有很多膿痰。

老苗咁多馬痰上頸~:ddd:
作者: 木奇異    時間: 7/2/2010 04:57 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 7/2/2010 04:35 PM 發表

嘩....你冇痰咪有得鬥WIN :jjjj::jjjj:
作者: jintinc    時間: 7/2/2010 08:07 PM

賽後獸醫檢查「萬能駒」,發現該駒心律不正常。:sss: :sss:
作者: leongsing123    時間: 7/2/2010 10:28 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 7/2/2010 08:07 PM 發表
賽後獸醫檢查「萬能駒」,發現該駒心律不正常。:sss: :sss:

伊神:sss: :llll: :iiiii:
作者: kitchai1228    時間: 8/2/2010 01:01 AM

百利先生:ffff:
作者: kewell    時間: 8/2/2010 01:08 AM

被查詢有關「齊喝采」的進步表現時,練馬師李易達說,「齊喝采」在港至今五戰中,表現最佳一仗是在全天候跑道角逐同程負四個半馬位。他說,雖然「齊喝采」在港表現最佳一仗是全天候跑道賽事,但他並未預期該駒是日會勝出。

掛唔知黑晒面:yyy: :yyy:
作者: 您睇我唔到    時間: 8/2/2010 01:37 AM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 8/2/2010 01:08 AM 發表
被查詢有關「齊喝采」的進步表現時,練馬師李易達說,「齊喝采」在港至今五戰中,表現最佳一仗是在全天候跑道角逐同程負四個半馬位。他說,雖然「齊喝采」在港表現最佳一仗是全天候跑道賽事,但他並未預期該駒是 ...

真係痴線
跑得最好都只不過係跑第10,小組真係覺得哩個解釋可以接受咩:ccc:
作者: 小野伸二    時間: 8/2/2010 01:40 AM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 8/2/2010 01:37 AM 發表

真係痴線
跑得最好都只不過係跑第10,小組真係覺得哩個解釋可以接受咩:ccc:

因為發現左奸仔達自己都唔中既表情,所以接受左:yyy:
作者: asiadragon    時間: 8/2/2010 02:08 AM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 8/2/2010 01:08 AM 發表
被查詢有關「齊喝采」的進步表現時,練馬師李易達說,「齊喝采」在港至今五戰中,表現最佳一仗是在全天候跑道角逐同程負四個半馬位。他說,雖然「齊喝采」在港表現最佳一仗是全天候跑道賽事,但他並未預期該駒是 ...

係唔係真係黑面呢??
李易達旗下的馬爆冷都唔係新鮮事
作者: 西人堅    時間: 8/2/2010 02:43 PM

睇黎依家個問題都唔係阿摩 幻唔幻影.....
有條 x 樣次次曲線發功起牆攪屎棍 :iiiii: :iiiii:

你幾時先肯放過大摩 :yyy:
作者: DrEAm    時間: 8/2/2010 02:49 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 8/2/2010 02:43 PM 發表
有條 x 樣次次曲線發功起牆攪屎棍 :iiiii: :iiiii:

大摩令佢輸錢?:yyy:
作者: 列高力    時間: 8/2/2010 03:14 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 8/2/2010 02:43 PM 發表

睇怕今季都係咁lu.....
作者: blocking8964    時間: 9/2/2010 12:32 AM

草地跑道:黏地?????
洗唔洗咁多問號:ccc:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0