標題: 18台又有笑料 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 7/2/2010 06:12 PM     標題: 18台又有笑料

有個馬迷打上去話馬會吾想比馬迷落飛 :gggg: :gggg:
作者: 翼    時間: 7/2/2010 06:13 PM

:jjjj: :jjjj: 呆....
作者: 李澤楷    時間: 7/2/2010 06:13 PM

因為第9場方駿暉買唔切所以:fff:
作者: 西人堅    時間: 7/2/2010 06:20 PM

哈哈,
點解 方駿輝 今日識同 d on9 馬迷話

好先生唔拉出去 入面唔一定有位
又話唔拉出走唔一定贏硬
又話咩 電光火石 之間 唔怪得佢

咁但係 你平時自己又講咩 ga :eee: :yyy:
作者: 君子    時間: 7/2/2010 06:24 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 7/2/2010 18:20 發表
哈哈,
點解 方駿輝 今日識同 d on9 馬迷話

好先生唔拉出去 入面唔一定有位
又話唔拉出走唔一定贏硬
又話咩 電光火石 之間 唔怪得佢

咁但係 你平時自己又講咩 ga :eee: :yyy:

我一聽已經諗到 :yyy: :yyy: :yyy:
作者: 冼馬田    時間: 7/2/2010 11:12 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 7/2/2010 06:24 PM 發表

我一聽已經諗到 :yyy: :yyy: :yyy:

而家佢可能畀人話得多,有時扮中立架。隻好先生佢係買左架,但隻馬守位守得好,末段又騎哂畀你睇,如果咁都彈就未免太硬膠﹗
作者: 西人堅    時間: 8/2/2010 08:55 AM

哈哈, 章明仲好笑

有條 on9 馬迷打上去 x馬會做咩準時入閘 佢打電話買唔切
※※老味, 又要睇埋閘前飛 打電話梗係買唔切 la
章明咁都可以借機 x 埋一份 :gggg: :gggg: :jjjjj: :jjjjj:
作者: 君子    時間: 8/2/2010 09:02 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 8/2/2010 08:55 發表
哈哈, 章明仲好笑

有條 on9 馬迷打上去 x馬會做咩準時入閘 佢打電話買唔切
※※老味, 又要睇埋閘前飛 打電話梗係買唔切 la
章明咁都可以借機 x 埋一份 :gggg: :gggg: :jjjjj: :jjjjj:

佢話之前個場頒完獎.. 點解依場吾延遲5分鐘 ..  搞到乜野都好似好趕咁
但吾好吾記得佢以前X 過馬會點解咁耐都吾入閘....   係咁打"拉布"

同埋個個馬迷就係我題目個個...  話馬會咁快跑係吾想班馬迷跟飛賭...
但係馬會要既係投注額 .......  我真係諗吾明點解佢吾想你地賭

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0