標題: 戴勝獲准競逐花旗銀行香港金盃 [打印本頁]

作者: jintinc    時間: 20/2/2010 12:58 AM     標題: 戴勝獲准競逐花旗銀行香港金盃

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2010021924326.htm[/iframe]

點解勝哥肥左咁多嫁:kkk: :kkk:
作者: 萬事盈    時間: 20/2/2010 01:01 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 20/2/2010 12:58 AM 發表
http://www.hkjc.com/chinese/corp ... s_2010021924326.htm

點解勝哥肥左咁多嫁:kkk: :kkk:

唔通佢嚮毛里裘斯果邊好食好住:fff:
作者: 冼馬田    時間: 20/2/2010 01:09 AM

而家搞到我澳洲幫唔知玩乜,咁柏寶玩邊隻?起勁飛?但起勁飛會好得過君子一言?定係方嘉柏咁大支野棄用柏寶?但就算棄用柏寶,都唔駛用戴勝下話,配搭強過柏寶嗎?﹗:aaaa:
作者: jintinc    時間: 20/2/2010 01:11 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 20/2/2010 01:09 AM 發表
而家搞到我澳洲幫唔知玩乜,咁柏寶玩邊隻?起勁飛?但起勁飛會好得過君子一言?定係方嘉柏咁大支野棄用柏寶?但就算棄用柏寶,都唔駛用戴勝下話,配搭強過柏寶嗎?﹗:aaaa:

方仔仲有隻美麗傳奇:fff: :fff:
作者: 萬事盈    時間: 20/2/2010 01:11 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 20/2/2010 01:09 AM 發表

不如搵賈西迪過黎丫:fff:
作者: 小野伸二    時間: 20/2/2010 01:28 AM

QUOTE:

可能締造老美打比飛起柏寶~

又可能柏寶睇住韋達揀極品定勇敢小子然後去索騎:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/2/2010 01:49 AM

QUOTE:

聽聞係馬主想用戴勝~:loveliness:
作者: S.WEEK    時間: 20/2/2010 09:08 AM

QUOTE:
原帖由 萬事盈 於 20/2/2010 01:11 AM 發表

不如搵賈西迪過黎丫:fff:

咪玩呢,現在柏寶先係現今澳洲馬壇騎師一哥 :lll:
作者: S.WEEK    時間: 20/2/2010 09:08 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 20/2/2010 01:28 AM 發表

呢個都唔錯 :lll: :lll:
作者: 木奇異    時間: 20/2/2010 10:38 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 20/2/2010 01:28 AM 發表

咁柏寶今次醒wor :fff::fff:
作者: 萬事盈    時間: 20/2/2010 11:18 AM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 20/2/2010 09:08 AM 發表

咪玩呢,現在柏寶先係現今澳洲馬壇騎師一哥 :lll:

賈西迪先係南半球一哥:bbb: :zzz:
作者: 帶來吉利    時間: 20/2/2010 06:35 PM

勇敢小子
韋達騎返

極品C就 換柏寶:zzz:
作者: ☆STAN★    時間: 20/2/2010 08:10 PM

戴勝....個名突然覺得好似好耐歷史咁:ooo:

佢d功力都咋左la...e+戴勝o既車輪鞭唔信會好過柏寶lor:rrr:
作者: ☆STAN★    時間: 20/2/2010 08:26 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/2/2010 01:49 AM 發表

聽聞係馬主想用戴勝~:loveliness:

個馬主係喜x寶系架咩:ddd:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0