標題: 3月3日報名名單 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 25/2/2010 01:34 PM     標題: 3月3日報名名單

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 您睇我唔到    時間: 25/2/2010 01:45 PM

幸運愛駒唔係拉倉咩:fff:
作者: Running    時間: 25/2/2010 01:47 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 25/2/2010 01:45 PM 發表
幸運愛駒唔係拉倉咩:fff:

話唔定賽前退出:fff:

如果石油梁唔拉倉,只係證明所有o既事只係一場大龍鳳!:zzz:
作者: 莫問我是誰    時間: 25/2/2010 03:16 PM

愛駒想補中釋民怨,可惜遇上開心自在...等轉倉啦~:kkkkk:
作者: iamjack    時間: 25/2/2010 03:25 PM

勝利福星 有無機會趕到 皇太后 :fff:
作者: dennis2299    時間: 25/2/2010 04:08 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 25/2/2010 03:25 PM 發表
勝利福星 有無機會趕到 皇太后 :fff:

柏寶未停完賽wo:ooo:
作者: iamjack    時間: 25/2/2010 04:33 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 25/2/2010 04:08 PM 發表

柏寶未停完賽wo:ooo:

不過 ... 就算唔計柏寶 , 今場都有d驚驚地隻馬頂唔頂得住 ...

琴日個場打到隻馬都有鞭痕 , 怕搏得太盡 ...

:ddd:

反而 瀟灑叻龍 可以留意住 , 上場真係放得唔錯

:jjjj:
作者: dennis2299    時間: 25/2/2010 04:59 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 25/2/2010 04:33 PM 發表

不過 ... 就算唔計柏寶 , 今場都有d驚驚地隻馬頂唔頂得住 ...

柏寶咁落力:funk:
作者: 冼馬田    時間: 25/2/2010 05:00 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 25/2/2010 01:47 PM 發表

話唔定賽前退出:fff:

如果石油梁唔拉倉,只係證明所有o既事只係一場大龍鳳!:zzz:

都未必係絕對,今次咁急又跑,應該係想拿拿聲補中交代,今次佢係磅底出戰,照計就贏左八成。如果再唔贏馬主真係同大摩割席了。

問題係,騎師仲係唔係用甲骨文?:yyy:
作者: iamjack    時間: 25/2/2010 05:04 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 25/2/2010 04:59 PM 發表

柏寶咁落力:funk:

http://www.hkjc.com/chinese/racing/racereportfull.asp

罰左五千蚊

:yyy:
作者: 冼馬田    時間: 25/2/2010 05:04 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 25/2/2010 04:33 PM 發表

勝利福星琴晚一來打到鞭斷。二來佢沿途走勢十足摩西過紅海,佢一衝上黎就隻隻馬都避開﹗如果有一隻馬硬淨0的稍為頂一頂佢佢都冇得贏。柏寶過終場果野未必係勝利手勢,而係轉身同後面班騎師大聲講thank you﹗:eee:
作者: dennis2299    時間: 25/2/2010 05:12 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 25/2/2010 05:04 PM 發表

勝利福星琴晚一來打到鞭斷。二來佢沿途走勢十足摩西過紅海,佢一衝上黎就隻隻馬都避開﹗如果有一隻馬硬淨0的稍為頂一頂佢佢都冇得贏。柏寶過終場果野未必係勝利手勢,而係轉身同後面班騎師大聲講thank you﹗ ...

過得一陣先thank you就唔洗罰5000:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0