標題: 好爸爸換人, 閒話棄遠征 [打印本頁]

作者: 武豊    時間: 3/3/2010 08:29 AM     標題: 好爸爸換人, 閒話棄遠征

好爸爸換馬偉昌
dubai未有遨請閒話一句跑世界杯, 大摩一怒之下素性唔去
愜意小開將會閹割, 休息一個月

http://racing.scmp.com/freeservice/news/news20100303c.asp
作者: S.WEEK    時間: 3/3/2010 09:06 AM

繼續換不停地換 :lll:

又做鄶子手 :kkk: :ppp:
作者: jl312    時間: 3/3/2010 09:21 AM

咁換法, D 騎師都唔會用心同你跑, 跑馬冇贏梗, 盡力騎你都唔高興, 咁唔信任同尊重D騎師, 自己騎呀笨:tttt: :tttt: :tttt:
作者: kewell    時間: 3/3/2010 09:44 AM

用薛順強啦!支持弱勢騎師丫嘛!
作者: David    時間: 3/3/2010 09:51 AM

換見習生啦...蘇狄雄騎後上都唔錯:fff:
作者: 小野伸二    時間: 3/3/2010 09:53 AM

大摩係咪知道去左都有伊神坐鎮所以打退堂鼓:yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 3/3/2010 10:23 AM

螞蟻昌好似無乜係美登騎過,如果佢係詩柏騎對馬主信心更大

小開閹割,阿摩食錯藥
唔見佢閹同一世界
作者: asiadragon    時間: 3/3/2010 12:08 PM

都爾有得騎時尚..都無咁傷:yyy:
作者: 木奇異    時間: 3/3/2010 12:54 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 3/3/2010 09:21 AM 發表
咁換法, D 騎師都唔會用心同你跑, 跑馬冇贏梗, 盡力騎你都唔高興, 咁唔信任同尊重D騎師, 自己騎呀笨:tttt: :tttt: :tttt:

真係on撚99 :abcde::abcde:
輸馬永遠都係騎師既錯 :kkkkk::kkkkk:
可以估埋佢幾時換柏寶上去 :zzz:
作者: 李澤楷    時間: 3/3/2010 12:56 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 3/3/2010 12:54 PM 發表

真係on撚99 :abcde::abcde:
輸馬永遠都係騎師既錯 :kkkkk::kkkkk:
可以估埋佢幾時換柏寶上去 :zzz:

正如費格遜輸波永遠都係球證既錯:fff:
作者: 李澤楷    時間: 3/3/2010 01:01 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 3/3/2010 09:44 AM 發表
用薛順強啦!支持弱勢騎師丫嘛!

場場勝利咪有用過佢囉:fff:
作者: 冼馬田    時間: 3/3/2010 01:03 PM

袁生又乞膠。:yyy:
作者: 長毛    時間: 3/3/2010 01:38 PM

not yet proven international G1 horse .... :fff: :fff:
作者: 您睇我唔到    時間: 3/3/2010 02:05 PM

真係換昌昌,同果邊d人熟d
大摩繼爆冷第一年冇被邀請後,第二次冇人彩佢
冇辦法啦,120國際評分但只贏過兩次lg1:ppp: 跑免稅就得
世界盃今年咁多人報,當然冇人理佢啦:ppp:
作者: lovexjapan08    時間: 3/3/2010 02:50 PM

安安樂樂跑埋女皇杯,阿摩唔夠膽派佢跑日本大賽咩
作者: S.WEEK    時間: 3/3/2010 02:51 PM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 3/3/2010 02:50 PM 發表
安安樂樂跑埋女皇杯,阿摩唔夠膽派佢跑日本大賽咩

日本冇大賽岩佢

係都係得寶塚紀念

不過6月4週 ...... 都係算吧呢
作者: 馬俠    時間: 3/3/2010 03:56 PM

大摩痴左咩線呀 咁都要去閹:bbb:

好爸爸換馬偉昌..如果係舊場 就有d信心既 話晒佢騎過正路贏馬

依家新場 就麻麻lu  不過呢個馬主鬼唔望佢  點換隻馬都贏唔返
作者: chauchunsing    時間: 3/3/2010 09:45 PM

英皇錦標都係一個唔錯ge遠征選擇
作者: nathanxhim    時間: 4/3/2010 01:06 PM

呀摩你不如閹左自己佢啦
作者: 武豊    時間: 4/3/2010 01:32 PM

寶塚紀念2200合跑, 日本又近, 去得過! :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0