標題: 摵屎左﹗ [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 6/3/2010 10:59 PM     標題: 摵屎左﹗

今朝睇18台瘋現有個炮仗王貼戶外名駒,畀方駿暉係咁踢,之後我冇玩馬出左去。唔知賽後六點0的瘋現炮仗王點串番方駿暉?﹗:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 櫻花    時間: 6/3/2010 11:07 PM

中左係佢好嘢!
事前 方塊生 話佢無機會我又唔覺得有問題,尤其是佢係賽績派有呢個結論好當然:ppp:
佢咁準就唔使係有線做啦:ooo:

作者: 贏馬人    時間: 6/3/2010 11:11 PM

如果方塊龜咁叻,就唔會響度講馬啦......:zzz: :zzz:
曉少少,扮代表:rrr: :rrr:
唔識字,扮博士:fff: :fff:
作者: 西人堅    時間: 6/3/2010 11:22 PM

果個炮仗王 d 冷野幾準下 ga..:jjjj: :ccccc:
作者: 內閃    時間: 6/3/2010 11:24 PM     標題: 全日剩係中呢場....可惜我杯咖啡....

302506/03/2010
15:47
沙田
星期六
位置Q7 場    9 戶外名駒 拖 2 文武精英 +
           5 特色咖啡 + 8 歡樂繽紛 +
           10 歐洲駿馬 $10

$40.00$186.00
302606/03/2010
15:47
沙田
星期六
獨贏及位置7 場    9 戶外名駒 $10

$20.00$841.50

作者: dennis2299    時間: 6/3/2010 11:28 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 6/3/2010 11:22 PM 發表
果個炮仗王 d 冷野幾準下 ga..:jjjj: :ccccc:

越冷越準:ccccc: 如果今日唔係12:45先番到黎 , 我諗我跟左:ppp:
作者: 冼馬田    時間: 6/3/2010 11:29 PM

QUOTE:
原帖由 內閃 於 6/3/2010 11:24 PM 發表
302506/03/2010
15:47沙田
星期六位置Q7 場    9 戶外名駒 拖 2 文武精英 +
           5 特色咖啡 + 8 歡樂繽紛 +
           10 歐洲駿馬 $10

$40.00$186.00302606/03/2010
15:47沙田
星期六獨贏 ...

嘩,隻特色咖啡入倒黎你真係肥﹗不過同時會揼春冇買單t﹗:fff:
作者: 內閃    時間: 6/3/2010 11:32 PM     標題: 回復 #7 冼馬田 的帖子

咁我又唔會揼既, 慘唔過買Q跑位置Q....
上次墨爾本盃我都中三條位置Q, 單T派四萬幾....:kkk:
作者: 君子    時間: 6/3/2010 11:41 PM

佢係節目都叫炮杖梁打番上去.

但我覺得佢踩得岩喎...  今次真係抵佢做威水 haha
作者: 君子    時間: 6/3/2010 11:42 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 6/3/2010 23:29 發表

嘩,隻特色咖啡入倒黎你真係肥﹗不過同時會揼春冇買單t﹗:fff:

Sorry..

我太黑..我都買左杯咖啡
作者: 木奇異    時間: 7/3/2010 11:21 AM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 6/3/2010 11:07 PM 發表
中左係佢好嘢!
事前 方塊生 話佢無機會我又唔覺得有問題,尤其是佢係賽績派有呢個結論好當然:ppp:
佢咁準就唔使係有線做啦:ooo:

隻戶外名駒又真係好難睇得到佢可以殺低歡樂繽紛 :jjjj:
狀態又唔係好 :ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0