標題: 3月17日報名表 [打印本頁]

作者: iamjack    時間: 11/3/2010 02:46 PM     標題: 3月17日報名表

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]

金德寶 點解跑呢場 ... 要重磅 ... :hhh:

望就望用 蘇狄雄 減磅 ... 但應該都係卓利了 ... :ddd:
作者: 莫問我是誰    時間: 11/3/2010 02:59 PM

iamjack......金德寶點會卓利呢?我估一定韋達啦~:yyy:
作者: iamjack    時間: 11/3/2010 03:14 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/3/2010 02:59 PM 發表
iamjack......金德寶點會卓利呢?我估一定韋達啦~:yyy:

睇下會唔會搶番 ... :yyy:
作者: racecourse168    時間: 11/3/2010 03:25 PM

依然支持金德寶:loveliness:
作者: industrialist    時間: 11/3/2010 06:28 PM

金德寶跑呢場不太意外,而韋達一定騎番都唔係特別的事
因27日場1000多數出喜萬家
21日場1200對佢來說轉變有點大
作者: kitchai1228    時間: 11/3/2010 11:14 PM

勁好友愈跑愈長:ccc:
作者: taxi2003    時間: 11/3/2010 11:29 PM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 11/3/2010 11:14 PM 發表
勁好友愈跑愈長:ccc:

佢老友來福就跑番短:yyy: :yyy:
作者: 飛神    時間: 11/3/2010 11:34 PM

QUOTE:
原帖由 industrialist 於 11/3/2010 06:28 PM 發表

你隻腳好番未
作者: industrialist    時間: 12/3/2010 10:01 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 11/3/2010 23:34 發表

你隻腳好番未

好得7788了,下星期應該出得番黎踢波
作者: 好爸爸    時間: 12/3/2010 10:16 PM

QUOTE:
原帖由 industrialist 於 11/3/2010 06:28 PM 發表

我覺得強哥安排係幾有心思的
先報跑首本直路1000,之後測試轉彎性能而報谷草1000
而家再試埋有無1200力, 如果贏埋下場多數應該進軍田草1200

強哥話隻馬係GROUP HORSE, 我都希望見到有贏GROUP既一日:loveliness:
作者: iamjack    時間: 12/3/2010 10:22 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 12/3/2010 10:16 PM 發表

我覺得強哥安排係幾有心思的
先報跑首本直路1000,之後測試轉彎性能而報谷草1000
而家再試埋有無1200力, 如果贏埋下場多數應該進軍田草1200

強哥話隻馬係GROUP HORSE, 我都希望見到有贏GROUP既一日:lo ...

來月10日一場 田草1000 115-90分 賽事 , 有可能是 金德寶 的 短期目標 ...

不過 ... 個人的有點意外 ... 以為牠會試 21日 的那場田草1200

勿論勝負 , 此場也可以測試田草1200的適應能力

若敗 , 來月那場1000 , 就有機會可以更輕磅上陣

:yyy:

不過 , 現在先以谷草 1200 小試牛刀 , 也是合理選擇

:jjjj:

作者: 帶來吉利    時間: 14/3/2010 01:26 AM

駿蹄飛 決定交代咁wo:eee:

吳正常 谷草起孖?
作者: 飛神    時間: 15/3/2010 09:58 AM

吳定強開飯(?)隻隻都牌面
賴仔 無生存空間了??
作者: Running    時間: 15/3/2010 10:13 AM     標題: 回復 #2 莫問我是誰 的帖子

結果金德寶都係用卓利:yyy:

仲要執埋一檔:iiii:
作者: +超級無敵+    時間: 15/3/2010 10:35 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 15/3/2010 10:13 AM 發表
結果金德寶都係用卓利:yyy:

仲要執埋一檔:iiii:

咁鍾意用呢個無磅減既見習生既.....
作者: jl312    時間: 15/3/2010 10:43 AM

開心動力 + 精算攻略 靚檔, 熱都照要 SURE WIN:fff: :fff: :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0