標題: 友誼至上入選安田 [打印本頁]

作者: 天堂夢    時間: 19/3/2010 04:46 PM     標題: 友誼至上入選安田

paul黎香港之後第一次遠征:ccccc:
作者: fanbui    時間: 19/3/2010 04:59 PM

e隻後上勁安田真係有d機:loveliness:
作者: 您睇我唔到    時間: 19/3/2010 07:34 PM

哩隻真係唔好浪費今年黃金期
作者: Ange    時間: 19/3/2010 07:52 PM

邊度話佢入左呢?
作者: 大關刀    時間: 20/3/2010 02:57 AM

QUOTE:
原帖由 天堂夢 於 19/3/2010 04:46 PM 發表
paul黎香港之後第一次遠征:ccccc:

活力金剛算唔算?:fff::fff:
作者: 細B    時間: 20/3/2010 08:32 AM

活力金剛個case有d似舊陣時隻飛駿寶....講真友誼至上今季d後勁比起之前真係勁左好多....淨係睇女皇銀禧盃由尾追上黎....如果佢同鳥鳥一齊去更加好添....希望馬主同練馬師都唔會放過今次難得機會啦....始終季尾都冇路程比隻馬出....不如遠征一次啦....好利威都跑到第2既....我諗友誼至上唔難既....:gggg:
作者: lovexjapan08    時間: 20/3/2010 10:18 AM

而家先四月,咁快會有人邀請,七成流
作者: yickchingw    時間: 21/3/2010 07:38 AM

至於日本方面,日本馬會向告東尼及蘇保羅發出邀請,希望「締造美麗」及「友誼至上」跑六月的日本安田紀念賽。日前小記與蘇保羅傾過,他表示暫時還未收到有關邀請,暫時不便作回應,不過他補充父親蘇禮雲曾訓練馬后「好利時」於 1989年贏取日本盃,蘇保羅亦渴望憑「友誼至上」再一次揚威日本,不過現在說來言之過早,一切要看馬匹進度及馬主意願而定。

( 陳嘉甜 )

發出邀請但係又未收到 ?!  .. :ppp:
作者: 您睇我唔到    時間: 21/3/2010 10:27 AM

締造美麗而家己經請佢去
告仔名氣真係犀利
作者: 李澤楷    時間: 21/3/2010 10:34 AM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 21/3/2010 10:27 AM 發表
締造美麗而家己經請佢去
告仔名氣真係犀利

牛精福星,精英大師名都響哂:fff:
作者: 您睇我唔到    時間: 21/3/2010 10:39 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 21/3/2010 10:34 AM 發表

牛精福星,精英大師名都響哂:fff:

所以真係犀利,可以一隻116分o既4歲一級賽馬俾日本馬會請去跑
:kkkkk: 而家差馬主肯唔肯俾佢跑了

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0