標題: 評分變動摘要 (康樂名駒+10分) [打印本頁]

作者: iamjack    時間: 19/3/2010 08:41 PM     標題: 評分變動摘要 (康樂名駒+10分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: iamjack    時間: 19/3/2010 08:47 PM

真係寶 再-5分 , 睇個勢 , 隨時季尾可以落到4班 ...

開始懷疑 ... 呢隻會唔會係南非時用盡 , 早熟早見底?

定係適應唔到香港競賽環境?

星期三入場沙圍見到隻馬 , 拉出黎個時都無咩神氣 ...

:ooo:

馬款都幾靚既一隻馬 , 結果到依家愈跑愈差 ... 真係幾失望 ...

(有點似 好友緣 ... 都係跑落失望 ... )

作者: dennis2299    時間: 19/3/2010 08:49 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 19/3/2010 08:47 PM 發表
真係寶 再-5分 , 睇個勢 , 隨時季尾可以落到4班 ...

開始懷疑 ... 呢隻會唔會係南非時用盡 , 早熟早見底?

定係適應唔到香港競賽環境?

星期三入場沙圍見到隻馬 , 拉出黎個時都無咩神氣 ...

:ooo:
...

好友緣呢隻馬個型格好好:ppp:
作者: iamjack    時間: 19/3/2010 08:51 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 19/3/2010 08:49 PM 發表

好友緣呢隻馬個型格好好:ppp:

睇落都算OK ... 可能個人比較喜歡呢類栗色馬 (好似我頭像個類) , 所以主觀有分加 :yyy:
作者: dennis2299    時間: 19/3/2010 08:53 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 19/3/2010 08:51 PM 發表

睇落都算OK ... 可能個人比較喜歡呢類栗色馬 (好似我頭像個類) , 所以主觀有分加 :yyy:

我都係鍾意呢d粟色馬:jjjj: 至勇威龍 , 好友緣 , 締造美麗等等:jjjj:
作者: 帶來吉利    時間: 20/3/2010 01:01 AM

歐洲駿馬 比安爺玩到落4班

睡得好 真係要轉倉+除眼罩

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0