標題: 蘇銘倫打架事件真相 [打印本頁]

作者: 神鷹    時間: 28/3/2010 04:11 AM     標題: 蘇銘倫打架事件真相

[iframe]http://www.dubairacingclub.com/popups/video.php?id=3b1118ed&width=704&height=576[/iframe]
留意下最後直路:ppp: 沈普被CUT到企住,咁樣取位分分鐘攞命:ggg:

作者: 細B    時間: 28/3/2010 08:34 AM

不過沈普隻馬都冇:ppp:
佢打人的確唔理志....佢大可以去告佢麻....做咩要打人呢:sss:
作者: S.WEEK    時間: 28/3/2010 08:41 AM

我之前講過,果個位肯等一定俾番佢

一樣照嬴,神之子博馬有時真係 ......

其實唔係第一次係咁
作者: 喜蓮福星    時間: 28/3/2010 10:12 AM

有冇得睇佢更衣室果到
作者: 細B    時間: 28/3/2010 10:24 AM

我都好想睇更衣室...XD..
但肯定冇^^"

但係等還等....一級賽始終都係分秒必爭....佢冇咁做真係唔知贏定輸....可能你地覺得贏硬
但世事無絕對...就好似百威勝同VISTA...
作者: 冼馬田    時間: 28/3/2010 10:52 AM

蘇銘倫係騎技最高,佢係騎神,但成日都聽倒佢唔係同呢個口角就係同果個隻揪,佢應該收歛0下﹗
作者: 細B    時間: 28/3/2010 11:22 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 28/3/2010 10:52 AM 發表
蘇銘倫係騎技最高,佢係騎神,但成日都聽倒佢唔係同呢個口角就係同果個隻揪,佢應該收歛0下﹗

算吧啦:yyy: 神人緊係多人針對:rrr:
作者: 小武士    時間: 28/3/2010 11:33 AM

站在爭勝角度睇佢雖然係無錯 但站在安全角度睇佢完全錯晒 不顧對手安全
所以沈普跑完怒氣衝天 好難怪佢同神響更衣室入面有推撞:uuu:
作者: 木奇異    時間: 28/3/2010 11:33 AM

QUOTE:
原帖由 細B 於 28/3/2010 11:22 AM 發表

算吧啦:yyy: 神人緊係多人針對:rrr:

佢D脾氣只有比洗大少仲差 :zzz:
仲記得好似話佢 同大摩個仔爭女又串佢淨係點既 大家打起上黎 :abcde::abcde:
作者: 君子    時間: 28/3/2010 01:15 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 28/3/2010 08:41 發表
我之前講過,果個位肯等一定俾番佢

一樣照嬴,神之子博馬有時真係 ......

其實唔係第一次係咁

但我鍾意佢咁..

起碼吾會失先機先 :eee:
作者: S.WEEK    時間: 28/3/2010 01:18 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 28/3/2010 01:15 PM 發表

但我鍾意佢咁..

起碼吾會失先機先 :eee:

只可證明佢博馬你咪指意偷到的意思
作者: 阿仙奴    時間: 29/3/2010 01:01 AM

load 5到:kkkk:
作者: 神鷹    時間: 30/3/2010 10:08 AM

QUOTE:
原帖由 阿仙奴 於 29/3/2010 01:01 AM 發表
load 5到:kkkk:

http://www.youtube.com/watch?v=4THiIS1Y6Ow

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0