標題: 3月30日試閘名單 [打印本頁]

作者: derossi16    時間: 29/3/2010 12:16 PM     標題: 3月30日試閘名單

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_barriertrial.asp?SelType=BTRI&selfile=20100330_000000_S_BTRI.xml[/iframe]
作者: derossi16    時間: 29/3/2010 12:18 PM

京城精英,旅英駿駒:loveliness:
作者: 木奇異    時間: 29/3/2010 12:24 PM

美猴王        (L037)        AUS        3        b        g        PPG                96        文家良        韋達

仲係佢 :abcde:
唔係佢果場D ON9 走位馬主已經袋多一百萬 :abcde:
馬主居然仲用佢 :jjjjj:
作者: 帶來吉利    時間: 29/3/2010 12:25 PM

大奸蔡 批新馬 真係做定哂功夫
真係對今年冠軍 志在必得
安畋終於出返來:zzz:
作者: pmdm    時間: 29/3/2010 02:11 PM

奔騰飛駒        (K073)        AUS        4        b        g        PP        B/TT        62        霍利時        王麗銀 :kkk:

女黎嫁???
作者: 好爸爸    時間: 29/3/2010 02:40 PM

QUOTE:
原帖由 pmdm 於 29/3/2010 02:11 PM 發表
奔騰飛駒        (K073)        AUS        4        b        g        PP        B/TT        62        霍利時        王麗銀 :kkk:

女黎嫁???

yep..

http://paper.wenweipo.com/2008/07/19/HK0807190052.htm
作者: 木奇異    時間: 29/3/2010 02:43 PM     標題: 回復 #4 帶來吉利 的帖子

而家果批已經夠用 :tttt:
而家做哂功夫留返下季仲好 :tttt:
作者: 好爸爸    時間: 29/3/2010 02:48 PM

強哥好少咁辣喎...操左個幾月已經跳左9課加試大閘:kkk:
作者: 櫻花    時間: 29/3/2010 03:29 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 29/3/2010 12:25 PM 發表
大奸蔡 批新馬 真係做定哂功夫
真係對今年冠軍 志在必得
安畋終於出返來:zzz:

擺到明 谷晒啲超班馬出來
等啲馬孭都孭到"韋違"拎第十次騎師冠軍,真係有蔡生支持 薛順強都有資格做冠軍 :ppp:

作者: 君子    時間: 29/3/2010 04:09 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 29/3/2010 15:29 發表

等啲馬孭都孭到"韋違"拎第十次騎師冠軍,真係有蔡生支持 薛順強都有資格做冠軍 :ppp:

一日贏4場

人地一季先贏緊7場  haha
作者: 木奇異    時間: 29/3/2010 04:34 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 29/3/2010 03:29 PM 發表

咁又唔一定隻隻都咁超級 :ppp:

有樣好同意既就係韋達係靠好馬多過騎功N倍 :jjjj:
果D咩野盈彩繽紛, 勇敢小子係中低班果時真係只要坐穩就贏 :jjjj:
韋達唔係大賽騎師唔係冇理由.....到大賽果時D馬實力冇咁參差, 騎師騎功就變得好重要, 你騎功唔夠自然跑大賽就蝕底  :abcde::abcde:

作者: dennis2299    時間: 29/3/2010 06:16 PM

美猴王 , 御鋒一齊試閘:jjjj: :jjjj:
作者: 007    時間: 29/3/2010 08:11 PM

幸運愛駒試閘:jjjj:
作者: asiadragon    時間: 29/3/2010 08:13 PM

星運俊爵:fff: :fff:
作者: +超級無敵+    時間: 29/3/2010 08:40 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 29/3/2010 12:24 PM 發表
美猴王        (L037)        AUS        3        b        g        PPG                96        文家良        韋達

仲係佢 :abcde:
唔係佢果場D ON9 走位馬主已經袋多一百萬 :abcde:
馬主居然仲用佢 :jjjjj:

佢個場贏左之後一二班賽程一隻係金德寶一隻係八運寶,

一隻馬騮真係贏硬依兩隻咩...
作者: 木奇異    時間: 29/3/2010 08:50 PM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 29/3/2010 08:40 PM 發表

佢個場贏左之後一二班賽程一隻係金德寶一隻係八運寶,

一隻馬騮真係贏硬依兩隻咩...

咁你又肯定佢贏唔到? :jjjj:
最大問題係你冇左個機會去爭取 :jjjj:
作者: dennis2299    時間: 29/3/2010 09:49 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 29/3/2010 08:50 PM 發表

咁你又肯定佢贏唔到? :jjjj:
最大問題係你冇左個機會去爭取 :jjjj:

講真八運寶同美猴王跑1200既話

美猴王應該嬴得 , 因為八運寶跑谷草最後100米到會明顯力弱

但係美猴王最後200米到係沖得最勁

最衰八運寶跑沙田唔掂 , 唔係既話同美猴王係沙田決戰一定好睇:jjjj:
作者: kitchai1228    時間: 29/3/2010 10:12 PM

安畋:loveliness:
作者: 小野伸二    時間: 29/3/2010 11:46 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 29/3/2010 04:34 PM 發表

咁又唔一定隻隻都咁超級 :ppp:

有樣好同意既就係韋達係靠好馬多過騎功N倍 :jjjj:
果D咩野盈彩繽紛, 勇敢小子係中低班果時真係只要坐穩就贏 :jjjj:
韋達唔係大賽騎師唔係冇理由.....到大賽果時D馬實力冇 ...

抽水抽咁大:jjjj:
作者: 翼    時間: 29/3/2010 11:49 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 29/3/2010 03:29 PM 發表

韋達柔,雖然有時會博輸,但係5會甘傷隻馬元氣
作者: 西人堅    時間: 29/3/2010 11:50 PM     標題: 回復 #19 小野伸二 的帖子

吹八運寶去杜拜都贏得 我反而贊成:fff:
9 放 ja ma :yyy:
作者: 小野伸二    時間: 29/3/2010 11:50 PM     標題: 回復 #21 西人堅 的帖子

仲要有偏差:jjjj:
作者: 西人堅    時間: 29/3/2010 11:57 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 29/3/2010 11:50 PM 發表
仲要有偏差:jjjj:

記住用牌仔, 越喪越好
唔好好似 霍達條 on9 咁明贏都比佢留到輸
作者: 小野伸二    時間: 29/3/2010 11:58 PM     標題: 回復 #23 西人堅 的帖子

我都同肥龍講冠軍風采擺個小蔡落去都贏啦:yyy:
作者: 西人堅    時間: 30/3/2010 12:02 AM     標題: 回復 #24 小野伸二 的帖子

廢賴都贏得啊.....
隊埋欄放之後 9 打

告仔肯搵 老美去跑 duty free 贏硬啦

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0