標題: 評分變動摘要 萬事佳+12 好利利 +11 雅雪+9 [打印本頁]

作者: antony_fai    時間: 5/4/2010 02:57 PM     標題: 評分變動摘要 萬事佳+12 好利利 +11 雅雪+9

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: antony_fai    時間: 5/4/2010 03:01 PM

步步穩 G108 124 +5
爆冷 G096 124 -1
君子一言 K345 112 +5
締造美麗 K314 121 +5
作者: raulwong1    時間: 5/4/2010 03:31 PM

好利利雖然有質,但明因為形勢先贏到咁多,咁都加11分= =
始終覺得轉左評磅員之後D評分真係變得好易加好多....好似番左去90年代咁,贏少少就加10分以上.....
作者: mR.偉    時間: 5/4/2010 03:31 PM

君子一言同締造美麗都加5分
作者: 西人堅    時間: 5/4/2010 03:39 PM

1-3/4馬位 咁都+11
再一次證明個評磅員同韋達有仇 :yyy:
作者: 木奇異    時間: 5/4/2010 04:02 PM     標題: 回復 #5 西人堅 的帖子

佢可能覺得唔用韋達起碼贏多個幾2個馬位 所以咪當佢贏3個馬位咁評分LOR :yyy: :yyy:
如果唔係.....果場D對手, 除左蜚聲全程不利之外, 其他果D水到唔恨, 自己又賺左先機形勢, 點值+11分 :iiii: :iiii:
作者: souphen    時間: 5/4/2010 07:59 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 5/4/2010 04:02 PM 發表
佢可能覺得唔用韋達起碼贏多個幾2個馬位 所以咪當佢贏3個馬位咁評分LOR :yyy: :yyy:
如果唔係.....果場D對手, 除左蜚聲全程不利之外, 其他果D水到唔恨, 自己又賺左先機形勢, 點值+11分 :iiii: :iiii:

依家評磅員邊會睇對手 , 佢只係睇你嬴幾多個馬位 , 輕唔輕鬆

除左級制賽會睇返高分馬去拉返d分 :ppp:

韋達嬴馬次次都收晒手咁 , 梗係以為好輕鬆啦 :yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 5/4/2010 08:01 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 5/4/2010 07:59 PM 發表

依家評磅員邊會睇對手 , 佢只係睇你嬴幾多個馬位 , 輕唔輕鬆

除左級制賽會睇返高分馬去拉返d分 :ppp:

韋達嬴馬次次都收晒手咁 , 梗係以為好輕鬆啦 :yyy: :yyy:

佢冇冼仔果D似推實拉絕技....:lll: :lll:

一係學日本仔咁將隻馬全程外疊可以贏少D LOR(不過唔小心比人偷埋就...:yyy: :yyy: )
作者: lovexjapan08    時間: 6/4/2010 05:04 PM

萬事佳隨時可以跑倒沙田銀瓶,然後沙田短途錦標
作者: taxi2003    時間: 6/4/2010 05:08 PM

萬事佳真係分分鐘勁過佢老豆:ggg: :lll:
作者: 您睇我唔到    時間: 6/4/2010 05:11 PM

丹山王d馬仔好似有d料到,難怪話佢配種費上升左:fff:
放係告仔度,可以咁樣保持,應該最少可以級制賽入位唔洗懷疑:fff:

作者: lovexjapan08    時間: 6/4/2010 05:11 PM

只要拎多十分可以夠資格去跑
作者: 冼馬田    時間: 6/4/2010 06:10 PM

締造美麗呢0的馬加五分真係喊,已經冇退路想跑番普通讓賽都難﹗
作者: asiadragon    時間: 6/4/2010 06:13 PM

奪寶減到80分:fff:
引伸波幅..下場仲係田草??:yyy:
作者: neeDu    時間: 7/4/2010 08:52 AM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 5/4/2010 03:31 PM 發表
君子一言同締造美麗都加5分

我都冇野好講:kkkk:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0