標題: 前香港賽駒勇士今日在澳門初出打敗怪物~ [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 11/4/2010 06:40 PM     標題: 前香港賽駒勇士今日在澳門初出打敗怪物~

http://www.mjc.mo/menu/index.htm?1_7_1

有d感動~:loveliness: o個邊d人點讚澳門馬點叻點叻,香港退役馬過去佢

地o個邊一出即勝,仲打敗當地兩出兩勝馬"怪物"~
作者: mR.偉    時間: 11/4/2010 06:49 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/4/2010 06:40 PM 發表
http://www.mjc.mo/menu/index.htm?1_7_1

有d感動~:loveliness: o個邊d人點讚澳門馬點叻點叻,香港退役馬過去佢

地o個邊一出即勝,仲打敗當地兩出兩勝馬"怪物"~

澳門馬:rrr::rrr:
地獄某人係贏左港澳盃之後係度巴之閉
作者: 君子    時間: 11/4/2010 06:50 PM

其實地獄個邊真係on9....

你地次次黎都帶馬王級既黎 .... 唉 ~~

作者: 莫問我是誰    時間: 11/4/2010 06:52 PM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 11/4/2010 06:49 PM 發表

澳門馬:rrr::rrr:
地獄某人係贏左港澳盃之後係度巴之閉

今次勇士響澳門初出評83分,正是在香港退役時評o既分數~

由此可見,香港同澳門馬點可能無差距呢??

勇士更加係一隻已經6歲,開始步入退步o既馬,都一樣輕勝你地澳門馬~:rrr:
作者: yuricylau    時間: 11/4/2010 06:53 PM

五五波都可以有馬贏就可想而知...:jjjj:
作者: 您睇我唔到    時間: 11/4/2010 06:55 PM

頭兩名都係港馬
港馬去到贏唔贏到,馬質素自然重要
但練馬師一樣重要:jjj:
作者: yuricylau    時間: 11/4/2010 06:58 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 11/4/2010 06:50 PM 發表
其實地獄個邊真係on9....

你地次次黎都無馬王級既黎 .... 唉 ~~

個場地仲要好優待佢地~
作者: 莫問我是誰    時間: 11/4/2010 06:59 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 11/4/2010 06:55 PM 發表
頭兩名都係港馬
港馬去到贏唔贏到,馬質素自然重要
但練馬師一樣重要:jjj:

第2 o個隻明艷照人只係同名,同馬主,但唔係同一隻馬來架~:loveliness: 只係4歲仔~~

好多同名馬,好似頭場隻轉數高,同香港神仙團體馬同名兼同父,唔睇清楚都以為係同一隻~:yyy:

作者: 馬俠    時間: 11/4/2010 07:07 PM

仲要贏到咁easy
作者: 您睇我唔到    時間: 11/4/2010 07:09 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/4/2010 06:59 PM 發表

第2 o個隻只係同名,同馬主,但唔係同一隻馬來架~:loveliness: 只係4歲仔~~

好多同名馬,好似頭場隻轉數高,同香港神仙團體馬同名兼同父,唔睇清楚都以為係同一隻~:yyy:

仲以係香港果隻:jjj: 明艷照人2,轉數高1
作者: 神鷹    時間: 11/4/2010 07:14 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/4/2010 06:52 PM 發表

今次勇士響澳門初出評83分,正是在香港退役時評o既分數~

由此可見,香港同澳門馬點可能無差距呢??

勇士更加係一隻已經6歲,開始步入退步o既馬,都一樣輕勝你地澳門馬~:rrr:

上年勝利飛駒同威武雄獅過江跑都可以屈到佢地就知水準分野有幾大
作者: 馬俠    時間: 11/4/2010 07:15 PM

QUOTE:
原帖由 神鷹 於 11/4/2010 07:14 PM 發表

上年勝利飛駒同威武雄獅過江跑都可以屈到佢地就知水準分野有幾大

所以 香港 2派d 更2流既馬去:yyy:
作者: 您睇我唔到    時間: 11/4/2010 07:31 PM

2流馬都唔會過去:bbbb:
作者: mR.偉    時間: 11/4/2010 07:41 PM

不如整場1800米:jjjj:
之後叫閒話一句跑:iiii:
鬥佢地既打o比冠軍
咪知相差幾遠囉:yyy: :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 11/4/2010 07:53 PM

澳門過百分既馬無一隻係英愛馬:eee:
作者: mR.偉    時間: 11/4/2010 08:58 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/4/2010 07:53 PM 發表

全部澳洲??:fff::fff:
作者: Running    時間: 11/4/2010 09:19 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/4/2010 07:53 PM 發表

所以等緊班高手整隻「過百分英愛馬」:fff:

到底幾時先做嘢架,我地都等得好心急架!:fff:
作者: 李澤楷    時間: 11/4/2010 09:28 PM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 11/4/2010 08:58 PM 發表

有美國的,但佢地唔會入美國馬:fff:
作者: 李澤楷    時間: 11/4/2010 09:28 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 11/4/2010 09:19 PM 發表

到底幾時先做嘢架,我地都等得好心急架!:fff:

真係呃飯食得好緊要:ppp:
作者: 冼馬田    時間: 11/4/2010 10:05 PM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 11/4/2010 07:41 PM 發表
鬥佢地既打o比冠軍

嘩﹗如果真係用閒話一句自由好好先生同澳門馬跑,讓三十磅都未必得。呢幾隻馬0係歐洲夠贏group2,澳門0的馬?listed都唔知夠唔夠跑呀﹗
作者: Kris    時間: 11/4/2010 10:10 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 11/4/2010 10:05 PM 發表

嘩﹗如果真係用閒話一句自由好好先生同澳門馬跑,讓三十磅都未必得。呢幾隻馬0係歐洲夠贏group2,澳門0的馬?listed都唔知夠唔夠跑呀﹗

齋跑800米應該澳門馬贏到嘅
作者: leongsing123    時間: 11/4/2010 10:13 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 11/4/2010 10:10 PM 發表

齋跑800米應該澳門馬贏到嘅

澳門馬真係純跑速度,入到直路唔係放頭個幾隻馬都好難贏:ddd: :ddd:
作者: kewell    時間: 11/4/2010 10:21 PM     標題: 回復 #21 Kris 的帖子

咁800米都係既, 呢3隻馬都未撻得著:yyy:
作者: mR.偉    時間: 11/4/2010 10:23 PM

QUOTE:
原帖由 leongsing123 於 11/4/2010 10:13 PM 發表

澳門馬真係純跑速度,入到直路唔係放頭個幾隻馬都好難贏:ddd: :ddd:

入到直路無得追:fff::fff:
作者: 新水星    時間: 11/4/2010 10:26 PM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 11/4/2010 08:58 PM 發表

爆料 AUS-4-C 124
百事盈 AUS-4-G 123
金手槍 AUS-5-G 118
聯一永勝 AUS-4-G 117
宮殿福將 NZ-8-G 112
濠江歡騰  AUS-5-G 112
醒目開心 NZ-8-G 110
黃金之星 AUS-4-G 110
合浦勇將  AUS-3-G 108
精彩遊戲 NZ-6-G 106
溢勝皇寶 AUS-6-G 106
濠江之仁 AUS-6-G 105
爆燈 USA-6-G 105
黃金可愛 NZ-4-G 104
潮洲大兄  USA-5-G 103
拍檔福星 AUS-4-G 102
大唐王朝 USA-4-C 101

在澳門本土夠千八力既,得五隻。:rrrr:
作者: 冼馬田    時間: 11/4/2010 10:29 PM     標題: 回復 #25 新水星 的帖子

醒目開心都仲110分緊 ﹗:yyy: :yyy:
作者: mR.偉    時間: 11/4/2010 10:39 PM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 11/4/2010 10:26 PM 發表

爆料 AUS-4-C 124
百事盈 AUS-4-G 123
金手槍 AUS-5-G 118
聯一永勝 AUS-4-G 117
宮殿福將 NZ-8-G 112
濠江歡騰  AUS-5-G 112
醒目開心 NZ-8-G 110
黃金之星 AUS-4-G 110
合浦勇將  AUS-3-G 108
...

今年打o比馬:lll::lll:
作者: PrettyIvy    時間: 16/4/2010 04:43 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 11/4/2010 09:19 PM 發表

到底幾時先做洉[,我地都等得好心急架!:fff:

無下文 !!!!!! :eee:
作者: neeDu    時間: 16/4/2010 11:49 AM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 11/4/2010 07:41 PM 發表
鬥佢地既打o比冠軍

澳門馬會唔會咁傻啦,整呢場賽事落自己面咩:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0