標題: 評分變動摘要(金德寶加13分,盈彩繽紛加11分) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 12/4/2010 07:40 PM     標題: 評分變動摘要(金德寶加13分,盈彩繽紛加11分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: dennis2299    時間: 12/4/2010 07:48 PM

盈彩+11分咁多:ccc: 父系係美國馬 , 岩跑泥好正確

同埋對手唔係好勁 , 咁都11分:ccc:
作者: jl312    時間: 12/4/2010 07:50 PM

金德寶 可唔可以挑戰 勝威旺 123分境界:fff:  成為香港最高份女女呢:gggg:

我估都有D難度
作者: asiadragon    時間: 12/4/2010 07:52 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 12/4/2010 07:48 PM 發表
盈彩+11分咁多:ccc: 父系係美國馬 , 岩跑泥好正確

同埋對手唔係好勁 , 咁都11分:ccc:

都可以話就算達少點做都係加咁多..:yyy::yyy:
作者: dennis2299    時間: 12/4/2010 07:53 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 12/4/2010 07:52 PM 發表

都可以話就算達少點做都係加咁多..:yyy::yyy:

太失敗:yyy: :yyy:
作者: 神鷹    時間: 12/4/2010 08:07 PM

金德寶 109分 :iiiii: :iiiii:
作者: iamjack    時間: 12/4/2010 08:18 PM

5月1日 和 5月23日 都有兩場田草1200 ... 看看強哥如何部署 ... :tttt:
作者: Running    時間: 12/4/2010 09:23 PM     標題: 回復 #5 dennis2299 的帖子

不如話呢個評磅員專搞達少:yyy:

上次好利利贏 1 3/4都加10分,盈彩贏咁遠加11分算係咁啦。:yyy:
作者: 魚仔餅    時間: 12/4/2010 10:35 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 12/4/2010 09:23 PM 發表

上次好利利贏 1 3/4都加10分,盈彩贏咁遠加11分算係咁啦。:yyy:

算加得少啦:fff:
作者: 翼    時間: 12/4/2010 10:45 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 12/4/2010 07:50 PM 發表
金德寶 可唔可以挑戰 勝威旺 123分境界:fff:  成為香港最高份女女呢:gggg:

我估都有D難度

如果有級際賽能力,123分5難上:ppp: :ppp: :ppp: 始終短途依家佢令住個時間姿態都夠上
作者: raulwong1    時間: 13/4/2010 12:37 AM

金德寶咁樣贏.....真係13分都唔算多啦- -"
個地甘...都做到56秒多少少..
作者: 木奇異    時間: 13/4/2010 12:40 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 12/4/2010 09:23 PM 發表

以佢個姿態真係加11分算少 :tttt:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0