標題: 愛彼錶女皇盃及冠軍一哩賽周一晨操快訊 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 19/4/2010 04:06 PM     標題: 愛彼錶女皇盃及冠軍一哩賽周一晨操快訊

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2010041924941.htm[/iframe]

兩隻歐洲馬仲要等..希望來到啦
作者: S.WEEK    時間: 19/4/2010 04:23 PM

今年牠都比去年更加好

今年輸俾 typhoon tracy 完全無得跑喎

咁都比去年好 :ppp:
作者: 小野伸二    時間: 19/4/2010 05:12 PM     標題: 回復 #2 S.WEEK 的帖子

無論在旅途適應或抵達後的環境適應方面

係呢兩方面比去年好之嘛,都無話實力比去年好:yyy:
作者: 阿源    時間: 19/4/2010 05:36 PM

百威勝依家係邊度,如果仲係英國會唔會俾D火山灰阻住唔黎得:aaaa:
作者: dennis2299    時間: 19/4/2010 05:41 PM

而「鬥牛城」及「精靈貓」(冠軍一哩賽)的航班則仍然有待確定。:kkk:
作者: asiadragon    時間: 19/4/2010 06:05 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 19/4/2010 05:36 PM 發表
百威勝依家係邊度,如果仲係英國會唔會俾D火山灰阻住唔黎得:aaaa:

百威勝跑完免稅店後依然留在杜拜..當然無影響..會如常來港..
當然壁虎夢都係一樣
作者: 阿源    時間: 20/4/2010 05:12 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 19/4/2010 05:41 PM 發表
而「鬥牛城」及「精靈貓」(冠軍一哩賽)的航班則仍然有待確定。:kkk:

呢兩隻係歐洲應該唔黎得到,我本來星期三要做手術,點知個醫生困在德國返唔到黎,我都算係火山灰既受害者.
作者: asiadragon    時間: 21/4/2010 11:11 AM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 20/4/2010 05:12 PM 發表

呢兩隻係歐洲應該唔黎得到,我本來星期三要做手術,點知個醫生困在德國返唔到黎,我都算係火山灰既受害者.

最新消息話果兩隻真係來唔到..

Cat Junior 可能改跑本周未的一哩 Group Race
至於鬥牛城目標就會轉為 Prix Ganay/新航

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0