標題: 愛彼錶女皇盃及冠軍一哩賽周六晨操快訊 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 24/4/2010 07:48 PM     標題: 愛彼錶女皇盃及冠軍一哩賽周六晨操快訊

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2010042425041.htm[/iframe]
作者: neeDu    時間: 24/4/2010 07:56 PM

練馬師伊藤正德在旁補充說:「我心目中的主要對手是『百威勝』,此馬今晨的狀態十分好,比早幾日更進步。」

係百威勝唔係閒話一句:ppp:
作者: dennis2299    時間: 24/4/2010 08:07 PM

練馬師伊藤正德在旁補充說:「我心目中的主要對手是『百威勝』,此馬今晨的狀態十分好,比早幾日更進步。」

一隻威利旺旺都搞掂你:yyy:
作者: 您睇我唔到    時間: 24/4/2010 08:37 PM

日本人骨子同口裡一樣唔覺得港馬高:tttt:
作者: neeDu    時間: 25/4/2010 09:47 AM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 24/4/2010 08:07 PM 發表

一隻威利旺旺都搞掂你:yyy:

最得意係,我睇太陽報,佢話伊藤正德最驚主隊,唔怕外隊馬:llll:
依加佢又話最驚百威勝,真係唔知邊句真:ppp:
作者: 您睇我唔到    時間: 25/4/2010 11:02 AM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 25/4/2010 09:47 AM 發表

最得意係,我睇太陽報,佢話伊藤正德最驚主隊,唔怕外隊馬:llll:
依加佢又話最驚百威勝,真係唔知邊句真:ppp:

你信馬會定太陽:jjj: ?
如果馬會話佢最驚閒話,太陽又話佢驚百威勝,咁我信太陽:ppp:
作者: neeDu    時間: 25/4/2010 11:27 AM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 25/4/2010 11:02 AM 發表

你信馬會定太陽:jjj: ?
如果馬會話佢最驚閒話,太陽又話佢驚百威勝,咁我信太陽:ppp:

兩邊都信:ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0