標題: 4月25日賽後報告 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 25/4/2010 03:15 PM     標題: 4月25日賽後報告

[IFRAME]http://www.hkjc.com/chinese/racing/raceReportFull.asp?date=4/25/2010[/IFRAME]
作者: mR.偉    時間: 25/4/2010 06:06 PM

賽後獸醫檢查「君子一言」,發現該駒右前腳不良於行。「君子一言」須通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。
:xxx: :xxx: :sss:
作者: taxi2003    時間: 25/4/2010 06:18 PM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 25/4/2010 06:06 PM 發表
賽後獸醫檢查「君子一言」,發現該駒右前腳不良於行。「君子一言」須通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

原來腳有事:llll: :llll:
作者: 您睇我唔到    時間: 25/4/2010 06:25 PM

賽前就話唔得
都一樣出冇辦法
睇黎佢都係步活力寶蹄後塵
作者: neeDu    時間: 25/4/2010 06:33 PM

點解冇講座頭市咩事:ppp:
作者: 自由雨滇行    時間: 25/4/2010 07:27 PM

H W Lai was suspended from riding in races for a period to expire on Thursday, 13 May 2010 on which day he may resume race riding (2 Hong Kong racedays).

B Doyle was suspended from riding in races for a period to expire on Thursday, 13 May 2010 on which day he may resume race riding (2 Hong Kong racedays). The commencement of the suspension was deferred until after the Sha Tin racemeeting on Wednesday, 5 May 2010.
作者: yuricylau    時間: 25/4/2010 07:28 PM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 25/4/2010 06:06 PM 發表

:llll: :llll: :llll:
作者: asiadragon    時間: 25/4/2010 07:29 PM

黎海榮,都爾,潘頓停賽兩日
前兩位在第四場出問題
潘頓就係友誼之上 Check到隻勇敢小子
D Whyte (SUPER SATIN) was advised against the practice of reaching out towards another rider after passing the winning post.
達少:yyy: :yyy: :yyy:
作者: yuricylau    時間: 25/4/2010 07:31 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/4/2010 07:29 PM 發表
前兩位在第四場出問題
D Whyte (SUPER SATIN) was advised against the practice of reaching out towards another rider after passing the  ...

同螞蟻握手都被警告!?:yyy:
作者: mR.偉    時間: 25/4/2010 07:31 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/4/2010 07:29 PM 發表
前兩位在第四場出問題
D Whyte (SUPER SATIN) was advised against the practice of reaching out towards another rider after passing the ...

呢句講咩?
作者: asiadragon    時間: 25/4/2010 07:33 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 25/4/2010 07:31 PM 發表

同螞蟻握手都被警告!?:yyy:

這類情況被警告都唔係第一次..
如果杜拜世界盃..阿提比的動作..小組會否嚴重警告:yyy::yyy:
作者: yuricylau    時間: 25/4/2010 07:35 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/4/2010 07:33 PM 發表

這類情況被警告都唔係第一次..
如果杜拜世界盃..阿提比的動作..小組會否嚴重警告:yyy::yyy:

9成9...:zzz:
作者: asiadragon    時間: 25/4/2010 07:37 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 25/4/2010 07:35 PM 發表

9成9...:zzz:

講番達少恭賀人地的動作都被警告..有點兒那個:ppp::ppp:
作者: jintinc    時間: 25/4/2010 07:38 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/4/2010 07:37 PM 發表

講番達少恭賀人地的動作都被警告..有點兒那個:ppp::ppp:

令我諗起柏寶摸馬頭:yyy: :yyy:
作者: yuricylau    時間: 25/4/2010 07:46 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/4/2010 07:37 PM 發表

警告埋呢d多餘野都唔係第一次...
作者: Running    時間: 25/4/2010 07:54 PM     標題: 回復 #13 asiadragon 的帖子

過終點後握手好多外國一級賽都有,又唔見賽後俾人Warning。
作者: dee    時間: 25/4/2010 07:57 PM

座頭市咩事?
作者: neeDu    時間: 25/4/2010 07:58 PM

QUOTE:
原帖由 dee 於 25/4/2010 07:57 PM 發表
座頭市咩事?

流鼻血,好似跛左:zzzzzzzzz:
作者: dee    時間: 25/4/2010 08:38 PM

:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 君子    時間: 25/4/2010 08:45 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 25/4/2010 19:54 發表
過終點後握手好多外國一級賽都有,又唔見賽後俾人Warning。

吾知咩事 你吾覺競賽小組好吾鍾意依d野既咩
作者: 小野伸二    時間: 25/4/2010 08:48 PM     標題: 回復 #20 君子 的帖子

因為涉及個彩池唔細,佢地驚呢d野我覺得都可以接受既~

不過成日_人d勝利手勢我就覺得真係好無聊:yyy:
作者: 您睇我唔到    時間: 25/4/2010 08:50 PM

日本成日有啦
咪當香港玩團體成功,合力迫退外國對手囉,多舊魚
作者: Kris    時間: 25/4/2010 08:51 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 25/4/2010 08:48 PM 發表
因為涉及個彩池唔細,佢地驚呢d野我覺得都可以接受既~

不過成日_人d勝利手勢我就覺得真係好無聊:yyy:

因為道友萊做得太多搞到個個都去做
作者: 木奇異    時間: 25/4/2010 08:58 PM

QUOTE:

只係馬偉昌贏左之後韋達拍佢摶頭姐 咁都要警告 :abcde::abcde:
閒話一句就提都唔提下 :iiii::iiii:
作者: 小野伸二    時間: 25/4/2010 08:59 PM     標題: 回復 #24 木奇異 的帖子

拉住黎衝都唔問:yyy:
作者: 木奇異    時間: 25/4/2010 09:06 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 25/4/2010 08:59 PM 發表
拉住黎衝都唔問:yyy:

最重要係35分鐘前騎步步穩果種積極法 有埋比較咁明顯都唔可以唔問下既 :iiii::iiii:
作者: 小野伸二    時間: 25/4/2010 09:08 PM     標題: 回復 #26 木奇異 的帖子

可能大摩施左摩法:yyy:
作者: dee    時間: 25/4/2010 09:11 PM

一句講晒,------多墨魚
人地外國同日本都係咁啦!有咩問題?!
應做唔做唔問唔行動,剩係做的無謂嘢!:bbb:
作者: dee    時間: 25/4/2010 09:13 PM

馬會班人不知所謂!!!
作者: 小野伸二    時間: 25/4/2010 09:17 PM     標題: 回復 #28 dee 的帖子

又唔可以咁講,唔係話外國唔做我地又唔做得架wo...

咁人地澳洲而家限末段打鞭,你又唔問點解香港唔跟?

各處鄉村各處例,尺度都一定有唔同..你最多咪覺得佢奇怪..無聊,用到不知所謂就最後有點兒那個
作者: dee    時間: 25/4/2010 09:18 PM

話就話各為其主....
大魔術師又顯神威!!!
作者: dee    時間: 25/4/2010 09:22 PM

有時真係覺得我在明佢在暗.............
作者: dee    時間: 25/4/2010 09:29 PM

魔法幻影!!
作者: 西人堅    時間: 25/4/2010 09:32 PM     標題: 回復 #30 小野伸二 的帖子

咪係, 澳洲馬會比人 x 到飛天:yyy:
作者: dee    時間: 25/4/2010 09:37 PM     標題: 回復 #30 小野伸二 的帖子

都係ge.....
作者: Running    時間: 25/4/2010 10:16 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 25/4/2010 09:08 PM 發表
可能大摩施左摩法:yyy:

應該話因為兩隻馬嘅馬主關係密切,所以唔駛問。:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0