標題: 肯塔基打覉大賽日越洋轉播賽事 - 最後宣佈出賽馬匹名單及排位 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 29/4/2010 07:45 PM     標題: 肯塔基打覉大賽日越洋轉播賽事 - 最後宣佈出賽馬匹名單及排位

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2010042925078.htm[/iframe]
作者: S.WEEK    時間: 29/4/2010 09:18 PM

超級極端排位 :iiiii: :iiiii:

大超值 布利來重施故技

Lookin At Lucky  我唔想要一檔 :ppp:  

Ice Box 仲要睇住佢跑 :ppp:  

Sidney’s Candy  20檔又可宣佈玩完
作者: sw    時間: 29/4/2010 09:22 PM

1-5-14:bbb:
作者: ユюユ    時間: 29/4/2010 10:52 PM

Paddy O’Prado贏哂:bbb: :bbb: :bbb:
今次整餅茂仲唔死?:fff:

作者: taxi2003    時間: 29/4/2010 10:54 PM

李健龍.....好有霸氣:yyy: :yyy:
作者: sw    時間: 29/4/2010 11:09 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 29/4/2010 10:52 PM 發表
Paddy O’Prado贏哂:bbb: :bbb: :bbb:
今次整餅茂仲唔死?:fff:  

落咒都搵隻熱門啦 搵隻冷門落咒你on9唔on9呀
作者: 李澤楷    時間: 29/4/2010 11:10 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 29/4/2010 10:54 PM 發表

李健和大哥:fff:
作者: 列高力    時間: 29/4/2010 11:16 PM

QUOTE:
原帖由 sw 於 29/4/2010 11:09 PM 發表

落咒都搵隻熱門啦 搵隻冷門落咒你on9唔on9呀

+1
好小氣
so sad
作者: Running    時間: 30/4/2010 01:46 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 29/4/2010 10:54 PM 發表

呢個名好動漫Feel:yyy:
作者: FreD    時間: 30/4/2010 01:49 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 29/4/2010 09:18 PM 發表
超級極端排位 :iiiii: :iiiii:

大超值 布利來重施故技

Lookin At Lucky  我唔想要一檔 :ppp:  

Ice Box 仲要睇住佢跑 :ppp:  

Sidney’s Candy  20檔又可宣佈玩完

影勢超亂....2 隻大熱門分佔大外內檔...
其他哥d 冷門又唔太特出....
真係唔識揀....或者博布利來....
作者: Running    時間: 30/4/2010 02:00 PM     標題: 回復 #10 FreD 的帖子

我反而鐘意「都柏林」。

上次阿肯色州打比咁唔好彩下可以追返咁多上嚟,
雖然話佢今年未贏過,但係三場係形勢不利下都保到位置,
證明隻馬實力及鬥心唔差,
既然今場預計有快步速下,只要前段唔好落後太多就有機會追到上嚟,
佢絕對係今場黑馬。
作者: 李澤楷    時間: 30/4/2010 03:05 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 30/4/2010 02:00 PM 發表
我反而鐘意「都柏林」。

既然今場預計有快步速下,只要前段唔好落 ...

學上年mtb:fff:
作者: Running    時間: 30/4/2010 03:29 PM     標題: 回復 #12 李澤楷 的帖子

你睇埋呢隻今年三場賽事嘅路程,就知道有心針對住打比嚟部署。:fff:
作者: leavemealone    時間: 30/4/2010 03:35 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 30/4/2010 02:00 PM 發表
我反而鐘意「都柏林」。

既然今場預計有快步速下,只要前段唔好落 ...

kai Yan哥:lll: :lll: ...
作者: Running    時間: 30/4/2010 03:36 PM     標題: 回復 #14 leavemealone 的帖子

唔好玩踢爆啦:yyy: :fff:

另外留意住「傳情達意」,呢隻二千未必唔識跑,近績又唔差,
話唔定有三甲機會。:lll:

作者: leavemealone    時間: 30/4/2010 03:49 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 30/4/2010 03:36 PM 發表
唔好玩踢爆啦:yyy: :fff:

另外留意住「傳情達意」,呢隻二千未必唔識跑,近績又唔差,
話唔定有三甲機會。:lll:

都柏林係好...不過我覺得佢鋪鋪輸..贏得太少的馬去到呢個級數賽事..始終3甲會要..但頭馬唔會諗佢...反而ice box同埋薜圖另外一隻我會睇番...looking at lucky執個咁的檔..太熱我都唔會買....

題外話...去果度真係好過地獄好多..依家地獄巳經由以前咩馬都講..變番做2流港澳馬園地.

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0