標題: 近幾年方塊龜完全冇講呢句話 [打印本頁]

作者: 贏馬人    時間: 4/5/2010 01:10 AM     標題: 近幾年方塊龜完全冇講呢句話

均速變後追,多數唔會衰:fff: :fff: :fff:
作者: 君子    時間: 4/5/2010 09:38 AM

你吾夠忠心.. 我今季聽過 哈哈
作者: 君子    時間: 4/5/2010 09:39 AM

額頭有粒星 多數係精英 :gggg:

群駒密攏 不能作準 :gggg:

單打獨鬥 賽績優秀 :gggg:
作者: thankheavens    時間: 4/5/2010 10:19 AM

但係當一匹 均速馬 試下留後, 就插到九彩..

馬評人打著紅旗反紅旗好似是指定動作...

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 4/5/2010 01:10 AM 發表
均速變後追,多數唔會衰:fff: :fff: :fff:  

作者: EternitY    時間: 4/5/2010 11:53 AM

QUOTE:
原帖由 君子 於 4/5/2010 09:39 AM 發表
額頭有粒星 多數係精英 :gggg:

群駒密攏 不能作準 :gggg:

單打獨鬥 賽績優秀 :gggg:

金句王:eee:
作者: 君子    時間: 4/5/2010 12:34 PM

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 4/5/2010 10:19 發表

均速吾頂人 番黎※到你暈
作者: 西人堅    時間: 4/5/2010 02:18 PM

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 4/5/2010 10:19 AM 發表

雄心馬主....哈哈
老苗做得非常好 :gggg:
你吊我留咩...我就留黎贏3班比你睇 :gggg:
作者: 贏馬人    時間: 4/5/2010 06:43 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 4/5/2010 09:38 AM 發表
你吾夠忠心.. 我今季聽過 哈哈

我唔係次次睇:uuu: :uuu:
睇親都聽唔到佢講:zzz: :zzz:
作者: 李澤楷    時間: 4/5/2010 08:21 PM

矯枉過正:fff:
作者: 贏馬人    時間: 4/5/2010 08:27 PM

我想知5月1日,方塊龜有冇揀信賴?:fff: :fff:
前幾次,佢好似有揀:zzz: :zzz:
作者: 李澤楷    時間: 4/5/2010 08:39 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 4/5/2010 08:27 PM 發表
我想知5月1日,方塊龜有冇揀信賴?:fff: :fff:
前幾次,佢好似有揀:zzz: :zzz:  

無,但我有買:fff: .
就係佢地無買我先買:fff:
作者: 冼馬田    時間: 4/5/2010 09:24 PM

方駿暉係多奇星金句,但佢份人都知衰識檢討0既,有0的金句過撚左時佢就唔會再強調架勒。以前佢0係天天馬經寫果0的咩咩「第二季也能,第三季必能」呀,「二班多勝,好馬鐵證」果0的,而家行唔通佢唔會再用0既。

「均速轉後追多數唔會衰」呢句好明顯係錯哂,所以佢都收哂唔用了﹗
作者: 李澤楷    時間: 4/5/2010 10:04 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 4/5/2010 02:18 PM 發表

雄心馬主....哈哈
老苗做得非常好 :gggg:
你吊我留咩...我就留黎贏3班比你睇 :gggg:

上年底佢守好位贏埋啦,遲D大後追贏馬又睇下佢地仲有冇聲出.

果場擺到明係徐貴良俾左山埃料佢老婆結果18台全家家產囉:yyy:
作者: taxi2003    時間: 4/5/2010 10:20 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 4/5/2010 09:24 PM 發表
方駿暉係多奇星金句,但佢份人都知衰識檢討0既,有0的金句過撚左時佢就唔會再強調炫遄A第三季必能」呀,「二班多勝,好馬鐵證」果0的,而家行唔通佢唔會再用0既。

「均速轉後追多數唔會衰」呢句好明顯係錯哂 ...

群駒密攏 不能作準 :lll: :lll:

係呢句幾時都有用:zzz: :zzz:
作者: 贏馬人    時間: 5/5/2010 03:43 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 4/5/2010 10:04 PM 發表
上年底佢守好位贏埋啦,遲D大後追贏馬又睇下佢地仲有冇聲出.
果場擺到明係徐貴良俾左山埃料佢老婆結果18台全家家產囉:yyy:

文家良同徐大俠保密功夫做到足:ccccc: :ccccc:
畀你班冚家富貴知道,文家良重駛搵食咩?:zzz: :zzz:
徐大俠話最多落力D調教生菜絲:fff: :fff:
作者: mokin88    時間: 5/5/2010 06:00 AM

終極時速下追上黎:fff:

都用唔少啵:iiii:
作者: 飛神    時間: 5/5/2010 10:33 AM

QUOTE:
原帖由 mokin88 於 5/5/2010 06:00 AM 發表
終極時速下追上黎:fff:

都用唔少啵:iiii:

呢句係有用架...不過要睇下"時速" 指d mud

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0