標題: 「至勇威龍」 - 皇太后紀念盃,5月8日星期六沙田賽事 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 4/5/2010 06:20 PM     標題: 「至勇威龍」 - 皇太后紀念盃,5月8日星期六沙田賽事

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/news/news_2010050425132.htm[/iframe]

原來可以超三磅:iiiii: :iiiii:
作者: 莫問我是誰    時間: 4/5/2010 06:26 PM

戰意比哂你睇......一定搏盡~:yyy: 嬴左或接近..賽後加多三分咪三分~
作者: souphen    時間: 4/5/2010 06:45 PM

真係估佢唔到 :yyy:

諗住最多都係被迫騎首飾奇寶 :yyy:

依家執到寶 :iiiii:

路程到唔到就未知 , 但係馬房呢期擺明出擊 :ccccc:
作者: neeDu    時間: 4/5/2010 06:46 PM

:gggg: :gggg:
作者: 新水星    時間: 4/5/2010 06:48 PM

好心馬會就改下皇太后既負磅條件:jjjj:
作者: 帶來吉利    時間: 4/5/2010 07:01 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 4/5/2010 18:26 發表
戰意比哂你睇......一定搏盡~:yyy: 嬴左或接近..賽後加多三分咪三分~

2400真係太長:ppp: :ppp:
作者: dennis2299    時間: 4/5/2010 07:03 PM

鬥志冇得頂:jjjj: 超三磅都照騎:yyy:
作者: 活力寶蹄    時間: 4/5/2010 07:06 PM

馬會個網面係唔係改左...:ppp: :ppp:
作者: neeDu    時間: 4/5/2010 07:21 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 4/5/2010 07:06 PM 發表
馬會個網面係唔係改左...:ppp: :ppp:

係,轉左新版面:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 4/5/2010 07:30 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 4/5/2010 07:01 PM 發表

2400真係太長:ppp: :ppp:

上年好先生跑呢場時...都係有呢個想法..結果都係"夠嬴".....

面對呢班對手...佢o既長力應該"夠用"~大部份都係澳洲種,歐洲種始終始終有優勢~

如果單以血統計..你唔覺至勇威龍比好先生更有信心?
作者: joekwan    時間: 5/5/2010 04:21 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 4/5/2010 07:30 PM 發表

上年好先生跑呢場時...都係有呢個想法..結果都係"夠嬴".....

面對呢班對手...佢o既長力應該"夠用"~大部份都係澳洲種,歐洲種始終始終有優勢~

如果單以血統計..你唔覺至勇威龍比 ...

但唔同級數:aaaa:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0