標題: 5月12日報名表 [打印本頁]

作者: iamjack    時間: 6/5/2010 02:01 PM     標題: 5月12日報名表

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: iamjack    時間: 6/5/2010 02:02 PM

等左 甜蜜至上 番1200好耐 ... :fff:

朝東精英 (South Central) 終於出場了 :iiii:

作者: 莫問我是誰    時間: 6/5/2010 02:24 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 6/5/2010 02:02 PM 發表
等左 甜蜜至上 番1200好耐 ... :fff:

朝東精英 (South Central) 終於出場了 :iiii:

朝東精英...傳說短途嬴13馬位之馬.......:yyy:
作者: jl312    時間: 6/5/2010 02:37 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/5/2010 02:24 PM 發表

朝東精英...傳說短途嬴13馬位之馬.......:yyy:

2歲 form.....90分......2年冇跑.......:sss: 試閘都有D走勢, 個款都唔錯, 但係如果咁都贏得, 咪至少110分馬:yyy:
作者: kewell    時間: 6/5/2010 03:46 PM

朝東精英咁耐冇跑都贏,朝東系就真係轉運啦!
作者: 您睇我唔到    時間: 6/5/2010 03:48 PM

1650凱旋門大賽:tttt:
作者: 小野伸二    時間: 6/5/2010 11:21 PM

馬之王又再次挑戰一季7P失敗之後,又輪到蓋世子牙啦:jjjj: :jjjj:
作者: asiadragon    時間: 10/5/2010 09:59 AM

杜西奧都有三隻座騎..兩隻來自告東尼,一隻來自方嘉柏
梁家偉騎足:yyy:
薛順強有四隻..
作者: 木奇異    時間: 10/5/2010 01:08 PM     標題: 回復 #8 asiadragon 的帖子

原本以為大摩會彈D馬俾杜西奧, 點知冇 :ppp:
作者: jintinc    時間: 10/5/2010 04:18 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 10/5/2010 09:59 AM 發表
杜西奧都有三隻座騎..兩隻來自告東尼,一隻來自方嘉柏
梁家偉騎足:yyy:
薛順強有四隻..

杜西奧唔好過黎啦不如:ppp: :ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0