標題: 引伸波幅 [打印本頁]

作者: hkm2828    時間: 13/5/2010 03:01 PM     標題: 引伸波幅

2名投資者傅果權及李樹源於2004至2005年間,為賺取窩輪發行商及證券行的佣金回贈,在19個交易日多次以相若價格互相買賣20隻由麥格理發行的窩輪,兩人共賺取約133萬元。證監會指他們的行為營造交投活躍假象,控告他們各20項虛假交易罪。今日於區域法院判刑,李樹源被判入獄3年,而傅果權則被判入獄2年9個月。

傅果權.....

引伸波幅 (K046)

往績紀錄

馬匹評分/體重/名次

所跑途程賽績紀錄

晨操紀錄

傷患紀錄

其他馬匹

出生地 / 馬齡 : 澳洲 / 5 練馬師 : 黃汝安  
毛色 / 性別 : 栗 / 閹 馬主 : 傅果權  
進口類別 : 自購新馬 現時評分 : 077
今季獎金* : $2,321,625 季初評分 : 41
總獎金* : $2,321,625 父系 : Flying Spur  
冠-亞-季-總出賽次數* : 5-1-0-18 母系 : Jeune Girl
作者: jl312    時間: 13/5/2010 03:59 PM

又要攞出嚟投標:fff:
作者: 少仔    時間: 13/5/2010 09:09 PM

兩人共賺取約133萬元

李樹源被判入獄3年,而傅果權則被判入獄2年9個月。

每人70萬都無, 判得幾重喎:fff:
作者: 細B    時間: 14/5/2010 08:10 AM

我要投標:yyyy:

拎去日本福島小倉玩大差/大逃:iiii:
作者: 西人堅    時間: 14/5/2010 10:58 PM

證明安爺有幾 pk
根本就唔係唔識谷....係全部唔撚郁
要谷都可以谷5w出來
作者: dorus    時間: 16/5/2010 04:34 AM

仲諗住佢有機會一季6-7w ..玩完:hhhh:
作者: 君子    時間: 16/5/2010 11:42 PM

隻馬而家點 ?!
作者: 長毛    時間: 16/5/2010 11:49 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 16/5/2010 11:42 PM 發表
隻馬而家點 ?!

stop training .... wait ....
作者: DrEAm    時間: 17/5/2010 12:38 PM

馬主會上訴
作者: jl312    時間: 17/5/2010 12:41 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 14/5/2010 10:58 PM 發表
證明安爺有幾 pk
根本就唔係唔識谷....係全部唔撚郁
要谷都可以谷5w出來

唔係安爺, 係兩個副練:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0