標題: 馬匹易廄/退役 (17/5) [打印本頁]

作者: iamjack    時間: 17/5/2010 04:44 PM     標題: 馬匹易廄/退役 (17/5)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_stablechange.asp?SelType=SCHR&selfile=20100517_000000_S_SCHR.xml[/iframe]

好爸爸 :yyy:

加洲首長 :ppp:
作者: 木奇異    時間: 17/5/2010 04:45 PM

:abcde: :abcde: :abcde:
作者: 列高力    時間: 17/5/2010 04:52 PM

猿仕傑
作者: yuricylau    時間: 17/5/2010 05:18 PM

甜蜜福星:kkkkk: :kkkkk:
作者: neeDu    時間: 17/5/2010 05:26 PM

薛達志:yyy:
作者: taxi2003    時間: 17/5/2010 05:31 PM

猿生:abcde: :abcde:
作者: Running    時間: 17/5/2010 05:59 PM

家陣大告可能好想做以下呢樣嘢

作者: ☆STAN★    時間: 17/5/2010 08:12 PM

真係得啖笑:abcde:
作者: 您睇我唔到    時間: 17/5/2010 10:22 PM

真小人,偽君子:gggg:
隻渣兜首長咁快玩完???
梁校長過身後,哩隻退埋,睇怕件藍色彩衣絕跡了
作者: 魚仔餅    時間: 17/5/2010 10:38 PM

加州首長
作者: 長毛    時間: 17/5/2010 11:28 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 17/5/2010 10:22 PM 發表
真小人,偽君子:gggg:
隻渣兜首長咁快玩完???
梁校長過身後,哩隻退埋,睇怕件藍色彩衣絕跡了

this blue color shirt is a very pretty shirt ..
it is too bad ...
作者: kitchai1228    時間: 17/5/2010 11:31 PM

同心同德...終於唔洗估邊場先跑入黎
作者: 冼馬田    時間: 18/5/2010 01:43 AM

呢單野對告大力又冇乜損失0既,仲無啦啦執左場一級賽,全個馬房手足都得益。同埋如果冇好爸爸,時尚風采未必會去杜拜﹗
作者: kitchai1228    時間: 18/5/2010 02:00 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 18/5/2010 01:43 AM 發表
呢單野對告大力又冇乜損失0既,仲無啦啦執左場一級賽,全個馬房手足都得益。同埋如果冇好爸爸,時尚風采未必會去杜拜﹗

仲要係其他馬主對袁生點睇:fff:
作者: 您睇我唔到    時間: 18/5/2010 11:29 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 18/5/2010 01:43 AM 發表

講真,大告真係多得佢先可以帶動下馬房運氣,吸引好多馬入倉
佢亦話俾人知佢都練得好好爸爸先
明眼人都知你隻馬贏唔到,係年齡問題
而家差在薛光頭會唔會下季仲可以練翻生姐
如果佢下年可以贏兩場g1,咁大告就有機會俾人拆招牌
作者: Running    時間: 18/5/2010 11:42 AM     標題: 回復 #15 您睇我唔到 的帖子

總覺得好多人睇少大告:ppp:

佢嘅練馬功力根本不遜於其他練馬師,之前就算冇好爸爸都交到成績。

當然一隻好馬帶起馬房運勢係好緊要,但練者嘅努力卻不能忽視。

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0