標題: 羅馬王子與香港馬迷 [打印本頁]

作者: 西人堅    時間: 18/5/2010 06:03 PM     標題: 羅馬王子與香港馬迷

羅馬王子冇品遠近馳名,
榮獲三水市榮譽市民(抽水、插水、吐口水)
o岩o岩果場意大利杯又有新野
[youtube]jehNMZ0BHCs[/youtube]

片段只係節錄最離譜ge場面,
成班友由落場之後都已經存心踢人唔係踢波

點解會咁呢....背景係o岩o岩上週末同市死敵拉素 "疑似" 放3分比國米
國米聯賽過番羅馬頭, 成班友就遷怒對方
最後國米2分力壓羅馬捧杯, 無論球員、球隊上下、球迷自然繼續堅持佢
地 ge 陰謀論係o岩
-------------------------------

吊詭的是,
本來羅馬1分領先緊國米, 拉素輸比國米之前
羅馬主場響先領先1球下 反輸比森多利亞1比2
令國米有機可乘 過頭

拉素排緊中下游 今年打到pat屎咁, 就算打真軍又代表佢贏到國米?
就算係放水, 自己爭氣 d 贏左森多, 人地放水輸50比0 又如何,
羅馬一樣係冠軍

冇人怪自己贏緊1球反敗
冇人怪自己之前聯賽失埋 d 無謂分數
而全部遷怒對手 同埋 同市仇家, 之後樂於認為自己被迫害

更好笑的是
呢場意大利杯決賽黎,
咁唔滿意對方, 咪堂堂正正打贏人, 輸聯賽都贏番個杯
輸1球姐, 場波都未打完, 未完場已自己打定輸數發茅
----------------------------------

羅馬人就一哭二鬧三踢人
香港馬迷就配合一眾賽馬傳媒一齊一哭二鬧三上吊
輸完遷怒馬會、騎練, 賽後無數陰謀論包裝自己為被迫害
說到底, 又有多人做到為自己的決定 負責任, 唔好姓賴呢?

你有沒有犯上同一問題??
作者: 喜蓮福星    時間: 18/5/2010 08:27 PM

:ccccc:
作者: 冼馬田    時間: 18/5/2010 11:23 PM

題外話啦,呢個托迪真係敗筆來﹗就算四年前贏世界盃,佢同食羅絲兩大王子都係麻麻煩煩之餘又冇乜大貢獻。食羅斯果陣都仲可以話佢年少輕狂未成熟,你老味托迪你幾多歲人呀?﹗所以納比唔係太重用佢就係咁解。

今次羅馬0既表現,證明左點解托迪咁好波,地位同聲譽點解唔可以更上一層樓了。話分兩頭,領隊都有責任,雲尼亞里呢位老哥唔係有咩大問題,但好明顯佢對球員紀律0既要求唔高,任由球員自己發揮,咁做法如果你帶巴塞冇問題,但羅馬呢班波咁多型男,唔執0下0的紀律實死的﹗
作者: 西人堅    時間: 19/5/2010 10:57 AM     標題: 回復 #3 冼馬田 的帖子

所以托迪 永遠都只係羅馬人的王子
巴治奧 先係世人心中的王子
作者: 神鷹    時間: 19/5/2010 11:57 AM

本來呢個行為係好唔要得
但見到佢踢既係巴洛迪利,當堂又覺得好正:yyy:
兩個都係正一麻煩友
作者: taxi2003    時間: 19/5/2010 01:00 PM

唔知點解呢隊波好對我口味,有我打winning風格:loveliness:
作者: thankheavens    時間: 19/5/2010 01:58 PM

好....
作者: kewell    時間: 19/5/2010 02:50 PM

認同

你自己贏唔到森多多關拉素Q事? 拉素實力同國際邊係同一班
作者: 長毛    時間: 19/5/2010 02:51 PM

Like ...

but honestly, totti is on9, and they always think too much ...

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0