標題: 好先生與其落澳洲跑,不如係法國跑仲好 [打印本頁]

作者: lovexjapan08    時間: 31/5/2010 03:15 PM     標題: 好先生與其落澳洲跑,不如係法國跑仲好

先跑一場福伊錦標做熱身,之後挑戰凱旋門大賽

反正巫斯義係法國多,不如俾佢跑埋呢兩場,退役做種馬仲好

何良成日話要落澳洲,但係都成唔倒事
作者: 自由雨滇行    時間: 31/5/2010 03:18 PM

好先生其實係無2400長力
去歐洲同果批正宗哩半馬跑實唔夠砌
作者: 木奇異    時間: 31/5/2010 03:24 PM

歐洲對住D長途怪獸點跑呀 :abcde: :abcde:
作者: iamjack    時間: 31/5/2010 03:30 PM

不過 ... 提起澳洲 ...

今年澳洲對日本馬入境放寬後(早一兩年澳洲爆疫病,和日本馬有關)

日本方面都有好幾匹有意秋季南下

:eee:
作者: S.WEEK    時間: 31/5/2010 03:41 PM

不如跑德國成日跑大爛地,執多一兩場 G3 or G2 好去配種
作者: 阿源    時間: 31/5/2010 05:10 PM

去歐洲只可以搏下G2,G3,去澳洲對手少可能偷到雞.
今場應該贏在場地同過人既體力,正常場地呢隻好難贏到HK G1
作者: 您睇我唔到    時間: 31/5/2010 07:28 PM

講左好多次,好先生唔係一隻正宗2400馬
一場咁o既遮打吹到去歐洲跑
想去歐洲跑唔該香港瓶有表現再傾
作者: 小野伸二    時間: 31/5/2010 07:34 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 31/5/2010 03:24 PM 發表
歐洲對住D長途怪獸點跑呀 :abcde: :abcde:

你唔係聽樓主個on_ 亂吹廿四下嘛:abcde:
作者: yuricylau    時間: 31/5/2010 07:44 PM

跑ARC:yyy: :yyy:
你話跑紀爾斯都仲有機會呀:yyy:
作者: joekwan    時間: 1/6/2010 04:40 AM

如果係賽馬game就可以既-.-
作者: 萬事盈    時間: 1/6/2010 10:00 PM

好先生一定贏唔到考盃同覺士盾:zzz: :zzz: :zzz:
作者: mR.偉    時間: 2/6/2010 09:23 PM

跑ARC:rrr: :rrr:
贏場遮打就夠班去@@?

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0