標題: 現役副練中,你們覺得邊位最有實力 [打印本頁]

作者: p238hornet    時間: 31/5/2010 11:44 PM     標題: 現役副練中,你們覺得邊位最有實力

發表下:loveliness: 副練其實我覺得好重要:eee:
作者: taxi2003    時間: 31/5/2010 11:45 PM

仲唔係徐良?一過去文良就變身:yyy: :yyy:
作者: iamjack    時間: 31/5/2010 11:53 PM

余詠詩 ... 見她真係幾努力 , 好多馬都係佢自己親操

而且 , 睇番上季頂替前副練至今 , 苗廐成績真係好左

今年苗廐馬整體都幾fit

:eee:
作者: p238hornet    時間: 31/5/2010 11:56 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 31/5/2010 11:45 PM 發表
仲唔係徐良?一過去文良就變身:yyy: :yyy:

文家良之前副練係邊個?
最佳副練,我心目中有3個人選:aaa:
作者: 自由雨滇行    時間: 1/6/2010 12:04 AM

何敬森:jjjj:
作者: p238hornet    時間: 1/6/2010 12:25 AM

我覺得首位係黃守峰:loveliness: 原因沈集成離開愛倫,副練由黃守峰升上,馬房成績可以保持:mmm: 之後過去賀賢馬房,初期馬房名氣不及同期的蘇保羅,但第一季馬房已可以站穩陣腳.期後轉去徐雨石度:aaa: 記得石哥大部分收ga馬都係d平價新馬:ppp: 一係d發霉馬:hhh: 但馬季首季已經好好成績:hhhhh:
之後一年去了姚生度,以前果季姚生唔及格,佢一來成績全面回復,依家做埋大馬房:gggg:
下季佢去伍生度,我相信伍生唔會太差,但伍生馬房運作根本好有問題,起唔起到,真係唔敢包.馬房依幾年冇咩活力:vvv:
雖然佢做了副練只係幾年,但係我心目中係最有實力的:loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0