標題: 6月2日賽報告 [打印本頁]

作者: DrEAm    時間: 2/6/2010 10:42 PM     標題: 6月2日賽報告

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/RaceReportFull.asp[/iframe]

潘頓 洗吾洗停呢....
作者: 光仔    時間: 2/6/2010 10:48 PM

常山鳳寶」失去右前蹄的蹄鐵。  o_o
作者: jintinc    時間: 2/6/2010 11:04 PM

賴維銘(「荊山玉」)因用鞭不當,令坐騎右後軀留下條狀鞭痕,被罰款三千元。

1000m 要撻起呢隻野咁就冇左$3000:zzz: :zzz:
作者: jintinc    時間: 3/6/2010 12:40 AM

潘頓冇事 , 家俊5日:ppp: :ppp:

志偉又2日:llll: :llll:
作者: 冼馬田    時間: 3/6/2010 12:49 AM

柏寶今日輸咁多熱門,點解冇人出黎插佢造馬,聲討佢?﹗:rrr: :rrr: :rrr:
作者: Running    時間: 3/6/2010 08:18 AM

今季潘頓只係停過一次咁大把:abcde:

真係想知佢一季停咁少原因何在:lll:
作者: yinho    時間: 3/6/2010 09:36 AM

小鈍鈍冇事正常啦  o個個位根本係高點拎先  你想入去條跑線都未係你
作者: 木奇異    時間: 3/6/2010 10:08 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 3/6/2010 08:18 AM 發表

係2次先岩
作者: 木奇異    時間: 3/6/2010 10:09 AM

QUOTE:
原帖由 yinho 於 3/6/2010 09:36 AM 發表
小鈍鈍冇事正常啦  o個個位根本係高點拎先  你想入去條跑線都未係你

如果唔係鼓浪天風咁閃入去 可能夠2隻馬出
作者: 週日寧靜    時間: 3/6/2010 10:21 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 3/6/10 08:18 AM 發表

佢令我諗起以前達少..一季內好似唔點駛停賽

乜達少騎馬係咁小心架咩..我又唔覺:yyy: :yyy:

又係唔知點解:yyy:
作者: +超級無敵+    時間: 3/6/2010 11:08 AM

唔好俾梁家俊跑快活谷啦......

其實果下攪到潘頓差d落樓.
作者: 細B    時間: 3/6/2010 11:54 AM

其實睇返片美猴王係後而已經入左個頭....而高點係夾硬cut埋去...繼續家俊個隻再入去....呢個時間太快....
其實美猴王個走勢一入去已經入左條頸再比高點cut....
潘頓都需要負責的其實....可惜竟然冇事
難洩我心頭之憤....

六環只斷呢場-.-
作者: 細B    時間: 3/6/2010 11:56 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 3/6/2010 12:49 AM 發表
柏寶今日輸咁多熱門,點解冇人出黎插佢造馬,聲討佢?﹗:rrr: :rrr: :rrr:

柏寶好駁命啦....一黎d馬實力唔係好高....二黎尋日場地又唔係正常場地...
手風唔好加上運氣差到極點....
先係勝利福星大漏閘....再黎美猴王比人咁夾法....:sss:
作者: 小野伸二    時間: 3/6/2010 11:58 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 3/6/2010 12:49 AM 發表

無記錯韋達大熱上名率係高過佢..

但勝出率好似係柏寶高d,不過一輸起上黎個d全熱門輸得核突d咁解:ppp:
作者: yinho    時間: 3/6/2010 12:06 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 3/6/2010 11:54 AM 發表
其實睇返片美猴王係後而已經入左個頭....而高點係夾硬cut埋去...繼續家俊個隻再入去....呢個時間太快....
其實美猴王個走勢一入去已經入左條頸再比高點cut....
潘頓都需要負責的其實....可惜竟然冇事
難洩我 ...

入左條頸同入左個頭一樣  係我黎講係覺得未確立跑線:llll: :llll:
作者: neeDu    時間: 3/6/2010 04:32 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 3/6/2010 10:09 AM 發表

如果唔係鼓浪天風咁閃入去 可能夠2隻馬出

睇完段片,我覺得唔關鼓浪天風事:ppp:
定係你想講鼓浪旋風?:aaaaaa:
作者: dennis2299    時間: 3/6/2010 04:45 PM

梁家俊同梁家偉都唔方好得去邊:hhhh:
作者: 木奇異    時間: 3/6/2010 05:14 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 3/6/2010 04:32 PM 發表

睇完段片,我覺得唔關鼓浪天風事:ppp:
定係你想講鼓浪旋風?:aaaaaa:

係鼓浪旋風 搞錯左
作者: taxi2003    時間: 3/6/2010 05:15 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 3/6/2010 05:14 PM 發表

係鼓浪旋風 搞錯左

伊神閂閘:yyy: :yyy:
作者: kitchai1228    時間: 3/6/2010 09:46 PM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 3/6/2010 11:08 AM 發表
唔好俾梁家俊跑快活谷啦......

其實果下攪到潘頓差d落樓.

上次搞到隻"火耀雷霆"同"常盈"墮馬又係呢位人兄
其實佢知唔知谷草條跑道模式係點架
作者: taxi2003    時間: 3/6/2010 09:59 PM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 3/6/2010 09:46 PM 發表

上次搞到隻"火耀雷霆"同"常盈"墮馬又係呢位人兄
其實佢知唔知谷草條跑道模式係點架

唔關邊個馬場事,係佢取位唔睇夠唔夠位就夾硬來:ppp: :ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0