標題: d人賭錢咁奸茅既 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 6/6/2010 03:50 PM     標題: d人賭錢咁奸茅既

頭先聽18台話 上個禮拜打風 所以騎師王全部退款

話有d 馬迷send e-mail 比方生 話應該領先緊既騎師 要按比例派彩

哈哈...

而家馬會連肯定"輸"既騎師王都退款  仲想點 :yyy:
作者: taxi2003    時間: 6/6/2010 03:52 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 6/6/2010 03:50 PM 發表
頭先聽18台話 上個禮拜打風 所以騎師王全部退款

話有d 馬迷send e-mail 比方生 話應該領先緊既騎師 要按比例派彩

哈哈...

而家馬會連肯定"輸"既騎師王都退款  仲想點 :yyy:

佢買果個帶緊頭:fff: :fff:
作者: 贏馬人    時間: 6/6/2010 03:54 PM

點解冇人send e-mail調教方塊龜?:fff: :fff:
作者: 金威    時間: 6/6/2010 04:02 PM

點按比例?
如果按比例, 領先既有得派, 咁第二及第三最高分又有冇得派
如果咁都有得按比例, 條程式我諗好複雜
作者: 阿源    時間: 6/6/2010 04:06 PM

因為仲有兩場未跑,點知如果有跑邊個會贏遮
馬會全部都退款,大家應該無野好講
作者: Kris    時間: 6/6/2010 04:29 PM

QUOTE:
原帖由 <i>金威</i> 於 6/6/2010 04:02 PM 發表<br />
點按比例?<br />
如果按比例, 領先既有得派, 咁第二及第三最高分又有冇得派<br />
如果咁都有得按比例, 條程式我諗好複雜

<br />

講幾時都容易過做:jjjj:
作者: 贏馬人    時間: 6/6/2010 04:42 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 6/6/2010 04:29 PM 發表
講幾時都容易過做:jjjj:

講就兇狠,做就6銀:fff: :fff: :fff:
作者: 西人堅    時間: 6/6/2010 06:14 PM

吊你老母 x 街方駿輝
跑馬一定係咁多 unknown factor 先至好玩, 好賭, 幕後自己都會死
公眾先有得玩, 唔似股票一定比大戶做

咁你又※乜※※....咁又唔得?? 你唔中就大撚曬
作者: 君子    時間: 6/6/2010 06:31 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 6/6/2010 18:14 發表
吊你老母 x 街方駿輝
跑馬一定係咁多 unknown factor 先至好玩, 好賭, 幕後自己都會死
公眾先有得玩, 唔似股票一定比大戶做

咁你又※乜※※....咁又唔得?? 你唔中就大撚曬

中既話最好十幾廿倍
吾中既話就※尻班騎練  做乜無啦啦加配備
作者: 贏馬人    時間: 6/6/2010 06:40 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 6/6/2010 06:31 PM 發表
中既話最好十幾廿倍
吾中既話就※尻班騎練  做乜無啦啦加配備

佢有時話乜都要試吓,有時又話做乜要改:rrr: :rrr:
真係乜撚都畀佢講晒:zzz: :zzz: :fff: :fff:
作者: Kris    時間: 7/6/2010 12:30 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 6/6/2010 06:40 PM 發表

佢有時話乜都要試吓,有時又話做乜要改:rrr: :rrr:
真係乜撚都畀佢講晒:zzz: :zzz: :fff: :fff:  

總之佢班百佳買親都要中仲要中到嘭嘭聲, 咁個世界仲有窮撚嘅:rrr:
作者: 李澤楷    時間: 7/6/2010 01:00 AM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 7/6/2010 12:30 AM 發表

總之佢班百佳買親都要中仲要中到嘭嘭聲, 咁個世界仲有窮撚嘅:rrr:

佢地中咁邊個輸?
大戶輸錢俾你地贏?:fff: :fff:

之後下一步就話馬會抽水深:jjjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0