標題: 勝利雄威或須退役 [打印本頁]

作者: neeDu    時間: 10/6/2010 12:34 PM     標題: 勝利雄威或須退役

[iframe]http://racing.on.cc/racing/new/20100610/rjnewa0005x0.html[/iframe]
作者: neeDu    時間: 10/6/2010 12:35 PM

比柏寶d鞭打到傷埋:iiiii:
作者: kitchai1228    時間: 10/6/2010 12:39 PM

一早留係大夫度咪好囉
作者: dennis2299    時間: 10/6/2010 01:06 PM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 10/6/2010 12:39 PM 發表
一早留係大夫度咪好囉

留係大夫到咪哂養馬費:yyy:
作者: neeDu    時間: 10/6/2010 01:14 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 10/6/2010 01:06 PM 發表

留係大夫到咪哂養馬費:yyy:

係文良到嬴返2場都好過係吳生到等死:yyy:
作者: dennis2299    時間: 10/6/2010 01:16 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 10/6/2010 01:14 PM 發表

係文良到嬴返2場都好過係吳生到等死:yyy:

係吳正常到可能落到五班先郁手:eee:
作者: 冼馬田    時間: 10/6/2010 01:56 PM     標題: 回復 #6 dennis2299 的帖子

所以唔好怪上手馬房囉。人地唔出手梗係有原因,非不能也,實不為也。隻馬腳患底咁重,你咁樣大力做功夫連搏三場梗係瓜得啦。如果繼續吳定強練,係,可能隻馬要四五班浮沉,但可以玩到九歲十歲,同埋唔止蠃兩場囉﹗
作者: 君子    時間: 10/6/2010 02:08 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 10/6/2010 13:56 發表
所以唔好怪上手馬房囉。人地唔出手梗係有原因,非不能也,實不為也。隻馬腳患底咁重,你咁樣大力做功夫連搏三場梗係瓜得啦。如果繼續吳定強練,係,可能隻馬要四五班浮沉,但可以玩到九歲十歲,同埋唔止蠃兩場囉﹗

咁馬主轉倉預左個結果係咁....:ooo:
作者: 冼馬田    時間: 10/6/2010 02:27 PM     標題: 回復 #8 君子 的帖子

係,所以冇話邊個岩邊個錯0既
作者: 櫻花    時間: 10/6/2010 02:56 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 10/6/2010 01:56 PM 發表

呢個假設來啫,亦到可能跑到9歲一場都贏唔到.
但現在就執2場先 實實在 :tttt:
不求天長空想 只求事實擁有:ppp:

作者: 西人堅    時間: 10/6/2010 03:01 PM

可能馬主已經入左隻PP 搾埋佢退役換馬呢 :jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 10/6/2010 03:17 PM

轉倉至今,「勝利雄威」4戰2冠1季,文家良訓練這匹腳患馬盡顯功架

??:iiiii:
作者: timothyhin    時間: 10/6/2010 03:34 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 10/6/2010 02:08 PM 發表

咁馬主轉倉預左個結果係咁....:ooo:

上季出番黎都知有番d料到:ppp:

馬主都係心急想贏先轉:zzz:
作者: 木奇異    時間: 10/6/2010 04:02 PM

老實講可以贏返馬都已經算係咁
作者: Running    時間: 10/6/2010 04:44 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 10/6/2010 03:01 PM 發表
可能馬主已經入左隻PP 搾埋佢退役換馬呢 :jjjj:

唔通係大摩喺英國擁有嗰隻?:fff:
作者: kitchai1228    時間: 11/6/2010 10:23 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 10/6/2010 01:56 PM 發表

同意...睇下魅力漢子係好經典
作者: 李澤楷    時間: 11/6/2010 12:03 PM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 11/6/2010 10:23 AM 發表

同意...睇下魅力漢子係好經典

唔,似係馬主有新馬到先渣乾呢隻.唔係都應該仲放係吳定強到,話哂都等左咁耐,無理由連呢幾年都等唔到.
作者: 帶來吉利    時間: 11/6/2010 12:41 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 10/6/2010 13:56 發表

隻馬隻隻搏足
咁樣退役 真係光榮引退啦:ccccc:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0