標題: 悅璐孖寶爆冷馬主面燶 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 13/6/2010 11:27 AM     標題: 悅璐孖寶爆冷馬主面燶

做馬主嘅,見到愛駒可以喺終點前擒低對手贏馬,心情都應該興奮㗎!

不過喺尾場就出現咗一個好得意嘅場面,當「悅璐孖寶」贏完返去凱旋門準備影頭馬相嗰時,

馬主郭浩塊面黑到好似玄壇咁,就算最終肯影頭馬相,影完之後郭生一樣嬲爆爆離開,

全程都冇同賀賢講過一句說話。而呢隻11號馬閘前由50幾倍落到得25倍着晒啡格,睇嚟馬主冇份中喎!

梁明偉尋日終於靠「悅璐孖寶」打破悶局,攞到2010年個人第一場頭馬,

適逢日前畀牌委會話自己表現受到官方關注,偉仔呢勻都可以話吐氣揚眉喇!

賀賢無叫馬主買 面到黑埋:fff:
作者: 您睇我唔到    時間: 13/6/2010 11:48 AM

算吧啦,哩d人:xxx:
拉走又唔係
作者: 冼馬田    時間: 13/6/2010 11:56 AM

證明梁明偉鬥志十足十,話知你有冇柯打都照騎到盡﹗又唔怪得之,佢咁少馬騎啦﹗:yyy: :yyy:
作者: sw    時間: 13/6/2010 12:00 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 13/6/2010 11:56 AM 發表
證明梁明偉鬥志十足十,話知你有冇柯打都照騎到盡﹗又唔怪得之,佢咁少馬騎啦﹗:yyy: :yyy:

賀賢真係狗 昆到個馬主威又威唔倒 大錢又贏唔倒 佢同梁明偉就發到豬頭咁....
作者: Running    時間: 13/6/2010 12:04 PM

呢隻馬又係今季瘋狂落飛馬中嘅常客,幾乎次次都見佢臨場落到倒水。:yyy:
作者: yuricylau    時間: 13/6/2010 12:06 PM

可能連賀賢都唔知馬主無黎
張頭馬相影左兩次...
作者: 木奇異    時間: 13/6/2010 12:26 PM

賀賢真係奸既 :yyy:
作者: Running    時間: 13/6/2010 12:37 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 13/6/2010 12:26 PM 發表
賀賢真係奸既 :yyy:

贈馬主一句:條氣唔順就轉倉囉:yyy:

不過出咗呢個馬房嘅馬下場都係:fff:
作者: Kris    時間: 13/6/2010 12:41 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 13/6/2010 12:37 PM 發表

贈馬主一句:條氣唔順就轉倉囉:yyy:

不過出咗呢個馬房嘅馬下場都係:fff:

拉晒去-6行度歸隊囉, 不過堆軍乜軍物點算呢?  下隻會唔會有可能叫軍妓呢(其實軍旗個音都好似ga啦)
作者: 帶來吉利    時間: 13/6/2010 12:42 PM

全程包尾 轉灣重係埋欄:ddd: :ddd:
最後100m d加速力真係好驚人:gggg:
作者: Running    時間: 13/6/2010 12:48 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 13/6/2010 12:41 PM 發表

拉晒去-6行度歸隊囉, 不過堆軍乜軍物點算呢?  下隻會唔會有可能叫軍妓呢(其實軍旗個音都好似ga啦)

練馬師團體嗰兩隻就冇得講啦:yyy:

另外支旗同把刀都係自己友,轉出去好易啫。:fff:
作者: 馬俠    時間: 13/6/2010 01:04 PM

隻馬真係好恐怖琴日..
梁明偉騎落去隻馬好似裝左摩打咁衝得好狠
作者: 金威    時間: 13/6/2010 01:06 PM

咁樣過火龍駒真係好犀利

唔知隻馬仲有幾多
作者: neeDu    時間: 13/6/2010 03:01 PM

十成十係馬主自己冇買走左寶啦:yyy:
作者: 君子    時間: 13/6/2010 07:19 PM

依D馬主不要得
作者: ztan    時間: 13/6/2010 08:05 PM

贏都馬咪得囉,贏左馬到要黑面:rrr: :rrr:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0