標題: 71報名表 [打印本頁]

作者: poiuy    時間: 24/6/2010 04:48 PM     標題: 71報名表

冇人開既?咁等我試下個功能先...
[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 木奇異    時間: 24/6/2010 05:07 PM

咦 蔡生收兵既 :abcde: :abcde:
旅英駿駒仲可以跑3班 :iiiii: :iiiii:
作者: neeDu    時間: 24/6/2010 06:06 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 24/6/2010 05:07 PM 發表

又繼續屈:iiiii:
作者: 木奇異    時間: 24/6/2010 06:27 PM     標題: 回復 #3 neeDu 的帖子

1000就唔一定屈了
不過佢90分仲可以跑3班真係奇 :iiiii: :iiiii:
作者: 小野伸二    時間: 24/6/2010 06:59 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 24/6/2010 05:07 PM 發表

都唔算收兵啦,,俾三四隻有爭勝機會既佢..

其他既佢自己黎啦:jjjj:
作者: neeDu    時間: 24/6/2010 07:22 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 24/6/2010 06:27 PM 發表
1000就唔一定屈了
不過佢90分仲可以跑3班真係奇 :iiiii: :iiiii:

85分上限加分齡讓磅=岩岩好:ppp:
作者: 櫻花    時間: 24/6/2010 07:35 PM

點解 場三班1000隻聖河 第一優先都出唔到做後備,反而2隻第2優先出到:ppp: 咁奇?
作者: 君子    時間: 24/6/2010 07:50 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 24/6/2010 19:35 發表
點解 場三班1000隻聖河 第一優先都出唔到做後備,反而2隻第2優先出到:ppp: 咁奇?

唯一解釋可以佢係轉組掛 :ppp:
作者: 帶來吉利    時間: 24/6/2010 11:06 PM

旅英駿駒應跑埋 新馬短途賽
2隻文家良

咁盈彩繽紛 先有機輸

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0