標題: 「蓮華生輝」當選香港馬王 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 11/7/2010 09:48 PM     標題: 「蓮華生輝」當選香港馬王

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2010071125762.htm[/iframe]
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 09:50 PM

最受歡迎騎師今日唔方唔受歡迎:yyy: :yyy:

不過上年田草last day好似都係咁樣成手馬係咁輸:ppp: :ppp:
作者: 小野伸二    時間: 11/7/2010 09:50 PM

咁韋達又真係受到40歲以上既女仕歡迎多d既:yyy:
作者: 翼    時間: 11/7/2010 09:50 PM

:loveliness: 韋達... 星期三再支持你,
作者: lovexjapan08    時間: 11/7/2010 09:54 PM

好爸爸乜都拎唔倒,好野,
作者: 小野伸二    時間: 11/7/2010 09:55 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 09:50 PM 發表
最受歡迎騎師今日唔方唔受歡迎:yyy: :yyy:

不過上年田草last day好似都係咁樣成手馬係咁輸:ppp: :ppp:

佢又無跑錯,似神仙做野多D:abcde:

生日梗係要搵下錢:jjjj:
作者: 翼    時間: 11/7/2010 09:58 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 11/7/2010 09:55 PM 發表

:yyy:所以韋達輸熱門5難睇,但係柏寶輸熱門都係難睇到
作者: 小野伸二    時間: 11/7/2010 10:00 PM     標題: 回復 #7 翼 的帖子

最慘係佢無跑錯馬個陣都贏唔到..

競駿精英就係個好例子:ppp:

發揮99分..但隻馬流鼻血無計:jjjj:
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 10:02 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 11/7/2010 09:55 PM 發表

陽明寶寶+得得, 巴公公, 精彩生輝, 神油, 好日子:ppp: :ppp:

不過今次果手仲熱:yyy: :yyy:
作者: 翼    時間: 11/7/2010 10:03 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 11/7/2010 10:00 PM 發表

:zzz: 但你5覺柏寶博馬,好易博傷馬,
雖然短兵相接係要博,但..真係
作者: sw    時間: 11/7/2010 10:04 PM

等抽獎:abcde:
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 10:04 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/7/2010 10:03 PM 發表

:zzz: 但你5覺柏寶博馬,好易博傷馬,
雖然短兵相接係要博,但..真係

韋達多d超級馬唔駛點博老命:ppp: :ppp:

柏寶有d真係要打到開花先贏少少:ppp: :ppp:
作者: 君子    時間: 11/7/2010 10:05 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 11/7/2010 22:00 發表

睇下柏寶下季會吾會騎番多d 守好位既馬
有時追馬無跑錯可能都輸形勢...
作者: 翼    時間: 11/7/2010 10:06 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 10:04 PM 發表

韋達多d超級馬唔駛點博老命:ppp: :ppp:

柏寶有d真係要打到開花先贏少少:ppp: :ppp:

:yyy: 所以韋達多輸短頭,但保番隻馬元氣,始終係呢個我支持韋達的原因之一
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 10:07 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/7/2010 10:06 PM 發表

:yyy: 所以韋達多輸短頭,但保番隻馬元氣,始終係呢個我支持韋達的原因之一

但柏寶果d輸左下次未必一定佢騎番:ppp: :ppp:
作者: yinho    時間: 11/7/2010 10:09 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 10:07 PM 發表

柏寶之前告仔都有用下佢  而家真係好小好小
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 10:10 PM

QUOTE:
原帖由 yinho 於 11/7/2010 10:09 PM 發表

柏寶之前告仔都有用下佢  而家真係好小好小

自明紹出道就少左好多:ppp: :ppp:

成季經常見柏寶好早到係咁r馬試,last頂唔到幾同情佢
作者: 小野伸二    時間: 11/7/2010 10:11 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 10:07 PM 發表

-6航而家都唔理佢:yyy:
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 10:12 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 11/7/2010 10:11 PM 發表

好似係博失左千兩寶寶之後...:ddd: :ddd:
作者: 翼    時間: 11/7/2010 10:12 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 10:10 PM 發表

:abcde: :abcde: 除非神仙果年D,PPG5掂,否則都

當然但你又可以見到韋達騎其他馬房D馬,輸左都好多時令番的,呢個就係分野
作者: 小野伸二    時間: 11/7/2010 10:14 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 10:10 PM 發表

可能星期三爆seed呢:yyy:
作者: 君子    時間: 11/7/2010 10:16 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 11/7/2010 22:11 發表

吾明好地地做乜搞成咁..

不過估吾到賀賢季尾都吾出d子彈幫柏寶
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 10:17 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 11/7/2010 10:16 PM 發表

係冇哂彈藥:yyy: :yyy:
作者: sw    時間: 11/7/2010 10:17 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 11/7/2010 10:16 PM 發表

好德煌算唔算? 不過隻馬夾蘇狄雄多過柏寶 又有磅減:ppp:
作者: 君子    時間: 11/7/2010 10:18 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/7/2010 22:12 發表

:abcde: :abcde: 除非神仙果年D,PPG5掂,否則都

當然但你又可以見到韋達騎其他馬房D馬,輸左都好多時令番的,呢個就係分野

因為韋達跑輸個陣多數係跟好位輸 馬主無得怨...

除非有傳媒出口插 :yyy: :yyy:
作者: 翼    時間: 11/7/2010 10:18 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 10:17 PM 發表

用埋...我怕佢沉成年:yyy: :yyy:
作者: 君子    時間: 11/7/2010 10:19 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 11/7/2010 22:17 發表

佢個d平價ppg 呢 :yyy:
作者: 翼    時間: 11/7/2010 10:21 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 11/7/2010 10:18 PM 發表

因為韋達跑輸個陣多數係跟好位輸 馬主無得怨...

除非有傳媒出口插 :yyy: :yyy:

美猴王o米又落番達少度:yyy:
作者: 翼    時間: 11/7/2010 10:24 PM

QUOTE:

方仔已經夠5話得,:ccccc: :ccccc:
作者: taxi2003    時間: 11/7/2010 10:26 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 11/7/2010 10:19 PM 發表

佢個d平價ppg 呢 :yyy:

佢手L布好似贏得隻軍旗JA:llll: :llll:

K布果D渣得都渣哂咁滯:ppp: :ppp:
作者: 李澤楷    時間: 11/7/2010 10:33 PM

我覺得係柏寶個人品既問題.

韋達有好多馬搏輸都囉得番黎騎.

就用美猴王做例子,柏寶韋達各出醜過一次.結果柏寶永不錄用,馬主仲要上告馬會,韋達仲可以騎番.
同人合作,人地態度好D,你都條氣順D啦.
作者: 細B    時間: 12/7/2010 12:09 PM

但柏寶拚盡同韋達拚盡差好遠....
柏寶真係唔理三七廿一乜馬都同你去盡
韋達個D贏唔到就係咁E去下算....

睇競駿精英=.=
你睇佢咁騎法都唔似流鼻血....比韋達一早拉停:yyy:

柏寶就有自己原則....韋達就真係難聽講句...擦鞋仔LO:xxx:
作者: 木奇異    時間: 12/7/2010 12:20 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/7/2010 10:33 PM 發表

就用美猴王做例子,柏寶韋達各出醜過一次.結果柏寶永不錄用,馬主仲要上告馬會,韋達仲可以騎番.

人品有問題既好似冼大少都應該同好多練馬師反左面啦 :tttt::tttt:
美猴王果次真係唔關柏寶事.....係你馬主唔依正常途徑先同文家良傾先WOR......柏寶當然以練馬師最後既指示為準.....文家良之後都冇怪佢一樣俾馬佢贏.....掉轉頭諗如果柏寶跟馬主個指示 賽後輸左返黎 文家良就真係分分鐘同你反面.....你想冇左隻馬騎 (而且本身都唔係你既固定坐騎) 定冇左個馬房支持? :jjjj::jjjj:
作者: 小野伸二    時間: 12/7/2010 12:45 PM     標題: 回復 #33 木奇異 的帖子

所以-6行咪同柏寶反左面囉:jjjj:
作者: 西人堅    時間: 12/7/2010 12:48 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/7/2010 10:33 PM 發表

齊歡唱輸1場 馬主就話不錄用 之後攪咁多野出來
初初好似係馬主問題, 但當柏寶越來越多呢 d 事.....咁隨時係佢態度問題:fff:
作者: 西人堅    時間: 12/7/2010 12:53 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 12/7/2010 12:09 PM 發表
但柏寶拚盡同韋達拚盡差好遠....
柏寶真係唔理三七廿一乜馬都同你去盡
韋達個D贏唔到就係咁E去下算....

睇競駿精英=.=
你睇佢咁騎法都唔似流鼻血....比韋達一早拉停:yyy:

柏寶就有自己原則....韋達就 ...

講起競駿精英, 我又醒起上季.....

4哥係成日贏埋 d 坐穩船就贏 ge 馬....但坐穩船真係講咁易咩 :yyy:
湯仔輸果場衰到.....明明坐穩船就贏, 佢做緊 d 乜野.....?!!
贏隻 十幾廿蚊大熱, 可以頂得住 d 壓力 坐穩船已經唔易

實會有人話...華將梗係啦...
洋將咪1樣......浪漫添馬, 又係有前速 坐穩船就贏,
潘頓盲昌, 1個衰托大, 1個有前速都比佢拉番後 4疊輸
係, 4哥都會有 騰雲駕霧 吉利多 同盲昌鬥外, 但次數肯定最少果幾個
作者: 木奇異    時間: 12/7/2010 12:59 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 12/7/2010 12:45 PM 發表
所以-6行咪同柏寶反左面囉:jjjj:

咁韋達之前咪又係曾經同何良, 航哥反左面....告仔, 肥胡都同佢反過面, 唔通又一定係韋達態度出問題?
馬圈中ED暫時性分開下 真係好正常 唔一定係邊個騎師態度差, 除非好似冼大少ED人所共知佢D少爺脾氣咁又唔同 :jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0