標題: 鑽之寶故事 [打印本頁]

作者: p238hornet    時間: 13/7/2010 11:44 PM     標題: 鑽之寶故事

隻馬印象中身價幾貴,初出有d表現,傳媒睇好,但黃汝安話依家只係中班馬,我當時話安哥不思進取,身價咁貴竟然都唔話自己有信心隻馬有表現,如果我係馬主,一定轉走,今日成為最低分現役馬,大家有何看法:aaa:
作者: 自由雨滇行    時間: 13/7/2010 11:46 PM

呢D咪叫敢言,比你係練馬師明知隻馬係唔得既你會唔會出聲
作者: 列高力    時間: 13/7/2010 11:46 PM

QUOTE:
原帖由 p238hornet 於 13/7/2010 11:44 PM 發表
隻馬印象中身價幾貴,初出有d表現,傳媒睇好,但黃汝安話依家只係中班馬,我當時話安哥不思進取,身價咁貴竟然都唔話自己有信心隻馬有表現,如果我係馬主,一定轉走,今日成為最低分現役馬,大家有何看法:aaa:

到底做過d乜黎
安爺so sad
作者: 小野伸二    時間: 13/7/2010 11:47 PM

佢都係做左兩日最低分現役馬姐:yyy:

做埋聽晚都可以退役啦~
作者: iamjack    時間: 13/7/2010 11:49 PM

我覺得 ... 呢隻唔閹仲好 ...

早期成績勉強也可以 ... 但閹左隻馬反而唔長肉 , 愈跑愈差 ...

:llll:
作者: 飛神    時間: 13/7/2010 11:54 PM

當年既新馬水準低到唔恨, 呢隻水亦不足為奇!
作者: 小野伸二    時間: 13/7/2010 11:56 PM     標題: 回復 #6 飛神 的帖子

三喜臨門,按多多,偉寵

而家去哂邊:yyy:
作者: 冼馬田    時間: 14/7/2010 01:08 AM

安神練馬功夫有幾好唔駛多介紹啦,不過呢隻鑽之寶,可能真係實力平平的,你諗0下果期0的新馬去哂邊?時時有機係唔係果屆?
作者: PrettyIvy    時間: 14/7/2010 01:12 AM

我記得係跑完第二之後,
安哥就話隻馬最多只值第三班,
而家睇返其實已經係太樂觀,
當然如果轉左馬房可能係另一個故事 !!!!!!
作者: lovexjapan08    時間: 14/7/2010 10:54 AM

對比之下,極品絲綢,至勇威龍兩隻丹山舞人後代兩奪級際賽
但係反之鑽之寶成為左最低分現役馬
今次相信有機會,希望可以好似沙田寶咁贏返一次

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0