標題: 9月5日 報名表 [打印本頁]

作者: 長毛    時間: 30/8/2010 01:24 PM     標題: 9月5日 報名表

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 好爸爸    時間: 30/8/2010 01:24 PM

10場有9場都唔夠馬:ppp:
作者: dennis2299    時間: 30/8/2010 01:28 PM

2場2班得16隻馬:llll:
作者: 君子    時間: 30/8/2010 01:31 PM

以前就話季初d中長途吾夠數姐
今季連1200都係咁 :yyy:
作者: 長毛    時間: 30/8/2010 01:33 PM

Even 2 class 2 race just have 8 horse ..
作者: 君子    時間: 30/8/2010 01:34 PM

阿蔡d馬會吾會當依場係閘 定係根本當d馬都無抖過 :eee:
作者: ☆STAN★    時間: 30/8/2010 01:39 PM

慘淡:ddd:
作者: yuricylau    時間: 30/8/2010 01:58 PM

馬少少幾好玩:jjjj:
作者: kewell    時間: 30/8/2010 02:01 PM

但係場二班一千都幾好睇:yyy:
作者: Running    時間: 30/8/2010 02:24 PM

今年暑假時間太短,好多馬一係未休息夠、一係就未做好功夫,
練者點敢咁快派馬出賽?
作者: 魚仔餅    時間: 30/8/2010 02:25 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 30/8/2010 02:24 PM 發表
練者點敢咁快派馬出賽?

好馬多都仲未出操就知啦:xxx:
作者: 櫻花    時間: 30/8/2010 02:54 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 30/8/2010 02:24 PM 發表
練者點敢咁快派馬出賽?

根本就係適應問題,個暑假突然短左,庸碌平凡之人都適應不及,用返以前個套備戰見步行步當然趕唔切,聰明適應力強嘅人就知道呢個係一機會,等人地仲係到觀望渾渾噩噩適應之際早作調節迅速搶糊,開季頭幾次就知邊個係聰明人, 我就詁係  方嘉柏:tttt:

作者: 李澤楷    時間: 30/8/2010 02:57 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 30/8/2010 02:54 PM 發表

根本就係適應問題,個暑假突然短左,庸碌平凡之人都適應不及,用返以前個套備戰見步行步當然趕唔切,聰明適應力強嘅人就知道呢個係一機會,等人地仲係到觀望渾渾噩噩適應之際早作調節迅速搶糊,開季頭幾次就 ...

無錯,方嘉柏係呢個時間絕對做緊佢老豆既野.
抖暑時間短左,咪自製抖暑囉.有咩咁大問題:fff: .
作者: 櫻花    時間: 30/8/2010 03:04 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 30/8/2010 02:57 PM 發表

無錯,方嘉柏係呢個時間絕對做緊佢老豆既野.
抖暑時間短左,咪自製抖暑囉.有咩咁大問題:fff: .

根本上過多一,二季啲人適應左自我調節又唔會覺得係乜,但方仔 今季可能已經搵啲下駒係季初執你幾場先:fff:
作者: 君子    時間: 30/8/2010 03:12 PM

我覺得賀賢都有可能呀:gggg:
作者: kewell    時間: 30/8/2010 03:16 PM

我都睇賀賢可能咁做!賀啲馬好早抖暑!
作者: mR.偉    時間: 30/8/2010 05:57 PM

旅英駿駒禁快出
作者: kitchai1228    時間: 30/8/2010 06:00 PM

場場都少馬都好似新馬賽咁,
出得既只係比未出得既好少少狀態,
都係觀戰味濃:jjjj:
作者: 阿源    時間: 30/8/2010 10:19 PM

咁少馬出,應該係暑假太短:ccc:
作者: 細B    時間: 31/8/2010 11:43 AM

反而我覺得唔係壞事=]
唔太記得係咪國際賽日第一場,個陣係零用錢贏馬,
好似一班賽黎,馬少少,但精彩,而且算正路,好睇又有得收錢

馬匹狀態一d一早出左操既馬狀態都七七八八,有d馬其實都一直keep住未有回落,
開鑼日d賽事應該會幾精彩,由其個幾場較高班賽事
作者: 月亮之子    時間: 31/8/2010 12:29 PM

有人最後先發力, 有人一早部署出擊, 就係咁先好睇:lll:
作者: 小野伸二    時間: 31/8/2010 07:56 PM     標題: 回復 #12 櫻花 的帖子

同埋仲有個問題...通常馬房抖暑之前都會幫d馬打肥仔針...

打完之後65日唔可以出賽...所以好多馬其實都仲係禁賽期:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0