標題: 韋達與柏寶期待新季再鬥一番 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 31/8/2010 07:22 PM     標題: 韋達與柏寶期待新季再鬥一番

[IFRAME]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2010083125972.htm[/IFRAME]
作者: mR.偉    時間: 31/8/2010 07:23 PM

黃婉曼:iiii:
作者: 馬俠    時間: 31/8/2010 08:07 PM

黃婉曼 紅到去馬場:ddd:
作者: 週日寧靜    時間: 31/8/2010 08:44 PM

除非達少出年提早過日本啦..如果唔係想做冠軍唔易bor

加上用鞭條例果度搞到咁..柏寶仲有冇得可以咁博呀

達少咁多優質座騎..唔駛點鞭都嬴幾個馬位:fff:
作者: mR.偉    時間: 31/8/2010 08:49 PM

QUOTE:
原帖由 週日寧靜 於 31/8/2010 08:44 PM 發表
除非達少出年提早過日本啦..如果唔係想做冠軍唔易bor

加上用鞭條例果度搞到咁..柏寶仲有冇得可以咁博呀

達少咁多優質座騎..唔駛點鞭都嬴幾個馬位:fff:

柏寶今季應該都會罰得幾多下:ppp:
作者: ユюユ    時間: 31/8/2010 09:15 PM

新一季必定係柏寶天下:bbb: :bbb: :bbb:
作者: kewell    時間: 31/8/2010 10:20 PM     標題: 回復 #6 ユюユ 的帖子

你仲未俾主席BAN咩?:aaaa:
作者: mR.偉    時間: 31/8/2010 10:24 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 31/8/2010 10:20 PM 發表

禁都未ban.
作者: 魚仔餅    時間: 31/8/2010 10:43 PM

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 31/8/2010 09:15 PM 發表

你條友仔:bbb: :bbb: :bbb:
作者: 木奇異    時間: 31/8/2010 11:40 PM

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 31/8/2010 09:15 PM 發表

點解香港成日有人跳樓就係應該跳既唔見你跳 :abcde::abcde:
作者: 何良    時間: 31/8/2010 11:47 PM

冰個係真正冠軍大家心裡有數啦~~達少只係蔡生隻走狗,,反左面ge話佢ge下場只會同勝哥一樣~~
作者: good_enough    時間: 3/9/2010 05:57 PM     標題: 回復 #11 何良 的帖子

同意同意
作者: 木奇異    時間: 3/9/2010 08:25 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 31/8/2010 10:20 PM 發表

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 31/8/2010 10:24 PM 發表

禁都未ban.

拿.....我同主席前日有傾過黎, 如果你地真係想佢BAN走伊露依既, 可以再搞一次投票.
只要支持的比反對多, 還有白票數比支持票少, 咁主席就答應會BAN左佢

你地覺得搞唔搞得過
因為輸左既話就有基本上好難再BAN佢
作者: ユюユ    時間: 3/9/2010 08:36 PM     標題: 回復 #13 木奇異 的帖子

:bbb: :bbb: :bbb:
作者: mR.偉    時間: 3/9/2010 08:42 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 3/9/2010 08:25 PM 發表

拿.....我同主席前日有傾過黎, 如果你地真係想佢BAN走伊露依既, 可以再搞一次投票.
只要支持的比反對多, 還有白票數比支持票少, 咁主席就答應會BAN左佢

你地覺得搞唔搞得過
因為輸左既話就有基本 ...

十分有信心
作者: 贏馬人    時間: 3/9/2010 09:52 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 3/9/2010 08:25 PM 發表
你地覺得搞唔搞得過

其實唔需要同佢講乜嘢理由,都可以ban佢:zzz: :zzz:
我可以做醜人,由E主席授權我來ban佢,ban完佢之後又回復自由身:fff: :fff:
作者: mR.偉    時間: 3/9/2010 10:02 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 3/9/2010 09:52 PM 發表

其實唔需要同佢講乜嘢理由,都可以ban佢:zzz: :zzz:
我可以做醜人,由E主席授權我來ban佢,ban完佢之後又回復自由身:fff: :fff:  

:jjjjj::jjjjj:
作者: kewell    時間: 3/9/2010 10:23 PM

QUOTE:

你地覺得搞唔搞得過

Why not? I voted for in the previous survey too!:bbb:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0