標題: 馬會網站獻新猷 優化項目迎馬季 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 2/9/2010 10:25 PM     標題: 馬會網站獻新猷 優化項目迎馬季

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2010090225990.htm[/iframe]
作者: yuricylau    時間: 2/9/2010 10:28 PM

:yyy: :yyy: :yyy: :yyy: :yyy:
作者: Running    時間: 2/9/2010 10:30 PM     標題: 回復 #2 yuricylau 的帖子

而家網上個個都_到飛起呢:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 贏馬人    時間: 2/9/2010 10:35 PM

馬會網站獻新猷 膠化戇柒迎馬季:zzz: :zzz: :zzz: :fff: :fff: :fff:
作者: 魚仔餅    時間: 2/9/2010 10:36 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 2/9/2010 10:35 PM 發表
馬會網站獻新猷 膠化戇柒迎馬季:zzz: :zzz: :zzz: :fff: :fff: :fff:  

想協助馬迷戒賭:jjjj:
作者: Kris    時間: 2/9/2010 10:37 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 2/9/2010 10:30 PM 發表
而家網上個個都_到飛起呢:yyy: :yyy: :yyy:

咁真係好user unfriendly嘛:yyy:
作者: 贏馬人    時間: 2/9/2010 10:38 PM

賽績易:fff: :fff: :fff:
好心做壞事:yyy: :yyy: :yyy:
根本係由D唔識賭馬嘅人諗出嚟:kkkk: :kkkk: :kkkk:
作者: 贏馬人    時間: 2/9/2010 10:40 PM

QUOTE:
原帖由 魚仔餅 於 2/9/2010 10:36 PM 發表
想協助馬迷戒賭:jjjj:

可以用返舊版:zzz: :zzz:
不過煩些少:ppp: :ppp:
作者: Running    時間: 2/9/2010 10:42 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 2/9/2010 10:37 PM 發表

咁真係好user unfriendly嘛:yyy:

IT佬最出名就係成日做好多user unfriendly嘅行為:yyy:
作者: Kris    時間: 2/9/2010 10:47 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 2/9/2010 10:42 PM 發表

IT佬最出名就係成日做好多user unfriendly嘅行為:yyy:

應該要劃個U牆俾部分投注戶口用戶試用ga嘛, 有冇用唔係你班IT佬決定, 而係客戶決定
作者: 贏馬人    時間: 2/9/2010 11:01 PM

有冇人send封e-mail去調教佢?:fff: :fff: :fff:
作者: 細B    時間: 2/9/2010 11:40 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 2/9/2010 10:35 PM 發表
馬會網站新猷 化項目迎馬季:sss: :sss:  

作者: 內閃    時間: 3/9/2010 10:41 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 2/9/2010 10:40 PM 發表

我就係係屋企登記左新版, 但公司部機唔比 download, 攪到係公司新同舊都用唔到...:sss:
作者: 細B    時間: 3/9/2010 12:36 PM

QUOTE:
原帖由 內閃 於 3/9/2010 10:41 AM 發表

我就係係屋企登記左新版, 但公司部機唔比 download, 攪到係公司新同舊都用唔到...:sss:

我公司新版裝唔到,冇得係公司用:sss: :sss:
作者: DrEAm    時間: 4/9/2010 06:20 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 2/9/2010 10:40 PM 發表

轉左用新都得?:sss:
依加連網上過數都過吾到,賭佢老味啦....:rrr:
作者: yuricylau    時間: 4/9/2010 06:31 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 4/9/2010 06:20 PM 發表

無得用番轉頭:zzz: :rrr:
作者: DrEAm    時間: 4/9/2010 06:34 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 4/9/2010 06:31 PM 發表

無得用番轉頭:zzz: :rrr:

我X*%(#西馬會:www:
想打去調教佢又無人接電話:yyyy:
作者: 贏馬人    時間: 4/9/2010 06:39 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 4/9/2010 06:34 PM 發表
我X*%(#西馬會:www:
想打去調教佢又無人接電話:yyyy:

係咪禮拜六休息?:jjj: :jjj:
禮拜一再打過去調教佢:zzz: :zzz:
實有機會調教佢:fff: :fff:
作者: DrEAm    時間: 4/9/2010 06:42 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 4/9/2010 06:39 PM 發表

係咪禮拜六休息?:jjj: :jjj:
禮拜一再打過去調教佢:zzz: :zzz:
實有機會調教佢:fff: :fff:  

吾係花:zzz:
天日戶口無錢賭X咩...前兩日都仲用到:kkkk:
一定要調教呢D多舊魚動作:ffff:
作者: 神鷹    時間: 4/9/2010 07:01 PM

新版明明都用左新投注方式但成日彈個句野出黎..
煩到hihi :rrr:
作者: 長毛    時間: 4/9/2010 07:51 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 4/9/2010 06:20 PM 發表

依?

JC try to save you guys money ..
you should say thanks to them ...
作者: 帶來吉利    時間: 5/9/2010 01:21 AM

我安裝唔到新版 話唔支援wo
到時冇得網上 買波.馬
即時 冇得賭:hhhh: :hhhh:
作者: 贏馬人    時間: 5/9/2010 01:36 AM

調教佢農務蘭花系:yyyy: :yyyy:
抄賠率都被舊嘢阻撚住晒:bbbbb: :bbbbb:
要放大至得,你膠,我唔呆:zzz: :zzz: :fff: :fff:
作者: 贏馬人    時間: 5/9/2010 01:38 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 5/9/2010 01:21 AM 發表
我安裝唔到新版 話唔支援wo
到時冇得網上 買波.馬
即時 冇得賭:hhhh: :hhhh:

用電話投注囉......:zzz: :zzz:
作者: 金威    時間: 5/9/2010 07:37 AM

其實想問
如果唔登記新就無得賭???

我登記唔倒新, 佢好似認IP 咁, 話服務未能提供

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0